12 år siden

Frøken Ikea

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Kære Zoobraffe:)

Jeg ville ønske jeg havde brede hofter for … ja hør nu engang, Zoo.

I dag foretog jeg det ultimativt kedeligste køb; en støvsuger. Jeg ved egentlig ikke hvorfor og hvordan jeg havde forestillet mig, at jeg kunne have den, to fulde indkøbsposer samt min skuldertaske med i bussen og derefter vade 30 meter op ad en bakke, jeg kunne jo knapt løfte skidtet. Sådan en tingest er ret uhandy indpakket. Jeg kunne ikke få fat i min søster, så jeg tog en taxa hjem (Der røg de penge jeg havde sparet på grund af udsalg, men den er stadig den billigste støvsuger jeg kunne finde.)

Jeg regnede med at min hofte kunne bruges som støtte, da jeg slæbte den og alt det andet om til døren. Hvorfor jeg ikke bare gik de syv meter to gange svæver i det uvisse. Selvfølgelig tabte jeg kræet, mine hofter er ikke brede nok til den slags arbejde. Heldigvis mavelandede støvsugeren. Jeg håber den har stærke hjul.

For ser du Zoo, jeg har ikke kigget efter endnu. Jeg har åbnet kassen og er nu i gang med brugsanvisningen, der lå øverst. Det er alligevel for mørkt til at støvsuge, synes jeg altså. Spørgsmålet er om jeg nogen sinde kommer til det, for jeg finder nok aldrig ud af at samle apparatet, det består af 25 dele! Dertil kommer de dele, der eventuelt er gået i stykker på grund af min hoftes mangler. Og der er fem siders brugsanvisning!

Jeg kunne godt bruge din hjælp her, Zoo. For første gang tager jeg mig tid til at læse brugsanvisningen på noget, inden jeg går i gang, men ...

For eksempel sidder udblæsningshullet bag risten. Der er både et udvendigt og indvendigt udblæsningsfilter. En børsteknap, et luftspjæld og en hængslet bund.

???

Under klargøring: Kontroller at motorfilteret (15) er monteret i apparatet. Kontroller at udblæsningsfilteret (16+17+18) er monteret i udblæsningshullet (2). Kontroller at støvbeholderen (6) og det permanente filter (24) er samlet korrekt. Vend støvbeholderen, så låseknappen (9) på håndtaget (8) vender mod højre (?). Sæt støvbeholderen i fordybningen i bunden af apparatet.

???

Der er så meget mere, Zoo, men du skal ikke lide under det. Jeg skal nok finde ud af det … det lover jeg. Også de parenteser, der henviser til udskiftning af motor- og udblæsningsfiltre og derfra videre til rengøringsafsnittet – ærligt talt lidt snyd.

Men heldigvis er der ingen pose, der skal skiftes. Skidesmart. Bortset fra jeg nu ikke kan ”glemme” at købe nye poser. Og halvdelen af dyret skal gøres rent hele tiden, det lyder så indviklet, at det sikkert tager længere tid end at støvsuge.

I morgen …

:D

Zebraffe

PS. Vores nye støvsuger er af hunkøn. Hun hedder Melissa, og jeg tror hun er ud af Ikea-slægten. Jeg er faktisk ret sikker.

PPS. Fundet under sikkerhedsafsnittet: Stik ikke genstande ind i apparatets åbninger. Fnis!

PPS. Fandt endelig en taske, jeg kunne lide. Men Melissa ... heldigvis kostede tasken 2900 kroner på udsalg, så jeg ville alligevel aldrig have købt den - selv hvis jeg havde råd. Tror jeg ...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frøken Ikea er publiceret 02/01-2012 18:54 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.