Ny Picanto
Peter
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
5 år siden
Hjem igen
Salomon
7 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Jeg blev nød til at sige fra i dag. Havde en aftale med Michelle, om at vi skulle ud at spise, men havde glemt at det er mindstemandens fødselsdag. Kunne tydelig fornemme at hun blev skuffet – hvilket jeg har forståelse for. Inviterede hende herud, men det havde hun ikke lyst til. Havde nok set frem til mor/datter tid sammen. Har pr. sms inviteret hende ud og spise på min fødselsdag i næste uge. Hun har endnu ikke svaret.

Jeg er ved at samle folk sammen til en hygge aften. Indtil videre bliver vi ca. 12-14 stykker. Trænger til at koble fra og give fanden i arbejde. Er ikke særlig god til at holde fri. Er begyndt at lede efter en menu. Konkurrere lidt med naboen om spændene retter.

I morgen tidlig skal jeg på sygehuset med min far. Han skal have lavet en CT – skanning af mave og lunger, samt en ultralyd – undersøgelse af samme. Det sværeste er at han ikke må få væske inden. Tager lidt med til ham, som han kan få efter undersøgelserne. Taxa har endnu ikke ringet vedr. befordring. Han skal ”som sædvandelig” med liftvogn. Bagefter smutter jeg hjem under dynen. Skal være frisk når futte kommer med bilen.

Jeg er noget træt i dag. Det blev noget sent før jeg kom hjem i går. Havde sat mig for at lave 61 kr. mere, men det blev til 745 kr. i stedet. Der kom lige en læge i vejen, som skulle op og skære lidt i en på Grindsted sygehus. Det skulle han selvfølgelig ikke høre noget for. Tror kl. blev 02.30 før jeg var hjemme.

Nu vil jeg ind og smække fødderne op, og nyde livet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ØV er publiceret 05/01-2012 17:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.