Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
29 dage siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
17 dage siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære Zoobraffe-skat:)

Undskyld!

Undskyld, undskyld!!

Undskyld, undskyld, undskyld!!!

Jeg afliver dig ikke, bare rolig. Og jeg skulle ikke have sagt til dig, at jeg måske ville aflive dig og så bare lade dig ligge der og vente på, at jeg fik snøvlet – også i bogstaveligste forstand – mig færdig til at beslutte mig. Jeg er virkelig ked af det.

Jeg har tjekket tre måneders email-konversation, og jeg har aldrig sagt, hvilket navn jeg skriver under herinde. Ikke engang nævnt Zoo- og Zebraffe i nogen som helst forbindelse. Og egentlig burde det være lige meget. Vi taler da sammen om ting, jeg ellers ikke fortæller ret mange.

Du godeste, hvad med den gang for et års tid siden, da jeg – temmelig pløret, ok meget pløret, vi holdt ”fest” i spillet – skrev en halv email-roman om, at jeg elskede mit Facebook-spil og hvorfor. Skrev den klokken 4 om morgenen. Sært nok lød alt yderst fornuftigt, gennemtænkt og velfunderet på det tidspunkt. Der var heller ingen slåfejl, da jeg sendte den.

Jeg panikkede bare, da jeg opdagede kaldenavnet her på Fyldepennen, det kunne næsten ikke være andre. Og selvfølgelig havde jeg ret. Jeg havde jo også selv foreslået, at han prøvede at kigge på Saxo, Fyldepennen og lignende, fordi jeg tror han ville kunne lide det. Han er en god fortæller.

Så gik det op for mig, at der sikkert er andre herinde fra mit virkelige liv. Måske kigger nogen af dem tilfældigt forbi og måske læser de dig, for du kan ses af alle besøgende. Og hvad så, egentlig? Der er da nærmest intet i dig, der er så personligt, at de ikke må læse det. Jeg burde i det hele taget holde op med at være så privat et menneske …

Det er bare lidt anderledes, Zoo, når der er tale om en eksmand!!

Men panikken er ovre nu. Taget i betragtning af at vi var sammen i 11-12 år fra jeg var 19, har han nok regnet ud, hvordan jeg er. For eksempel vidste han, at jeg ville vågne en morgen, finde ud af at jeg kedede mig i det spil og så holde op. Fra besættelse til kedsomhed på et øjeblik, for sådan har jeg altid været. Det vidste jeg ikke engang selv. (Eller også vil jeg ikke vide det…)

Har for øvrigt smidt fire browsere ud. Mozilla (suk) og IE (yrk) er her sammen med Chrome, det er jo den jeg bruger hele tiden, og alle mine NYE bogmærker står nu i baren (hedder det bjælken på dansk?). Sentimentalt, nostalgisk anfald ovre.

:)

Kærligst … Zebraffe

PS. Knus.
PPS. Knus og kram.
PPPS. Knus og kram og kys.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det går nok alt sammen er publiceret 06/01-2012 15:26 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.