Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Det er ikke noget odiøst i at blive et år ældre. Kan huske dengang hvor en halv var meget vigtig. Altså var man 9½ så var man næsten 10 år. I dag tæller et år mere, endnu et års erfaring. Kunne jeg tænke mig for et øjeblik at være yndere, så er svarret ja. Jeg ville rejse tilbage og gøre nogle ting anderledes, og så alligevel ikke. Min personlighed er skabt af livet på godt og ondt. Hmm den er svær.

Michelle og jeg smuttede en tur over til IKEA i Odense. Det var en billig omgang. 118 kr. på erhvervskontoen, og 127 kr. på privaten. Selv om det er et sted fuld med fristelser, så har jeg et realistisk forhold til brugen af det købte.
Desværre havde jeg haft en dårlig nats søvn optil, så på et tidspunkt blev jeg lidt irriteret på Michelle. Hun skal helst vende og dreje alt hun kommer i nærhed af. Hun blev lidt ked af at jeg snerrede af hende, og jeg at have gjort det. Vi ende dog med at være gode venner inden vi gik derfra. På turen hjem, kunne jeg mærke at jeg var på grænsen til det uansvarlige pga. træthed. Jeg skruede op for radioen og lukkede vinduet op, så jeg fik frisk luft i ansigtet. Vel hjemme smuttede jeg hurtig i seng, og sov i 14 timer.

Det er rart at føle at man er født på ny, selv om man er et år ældre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overstået er publiceret 11/01-2012 13:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.