12 år siden

Overgangsalder

Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Hvis det omfatter hede og svedeture, samt humørsvingninger og irritabilitet, så er den hjemme. Men heldigvis kun til låns. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg får disse symptomer når jeg er afskåret fra omverden.

Der har været problemer med min Outlook de sidste par uger. Noget jeg ikke kan arbejde med, da jeg modtager flere frakturer pr. mail. Jeg fik flyttet alt det relevante over på en ex tern, og derefter blev skidtet formateret. Efter lidt on off hjælp, så lykkes det.

Jeg tænker tit på dengang hvor mobil og pc var en by i Rusland, samt at man kunne nå at handle ind inden kl. 05.30 på hverdagene og 12.00 om lørdagen. Der er en verden til forskel, eller rettere en genration!

Futte har bedt om en fridag i morgen. Nåede at tage en patient tur ind til mig, så jeg smutter til Vejle i morgen formiddag. Det er lang tid siden at jeg har kørt dem i dagtimerne. Som regel er det overførelser, eller hjemkørsel af patienter jeg har med at gøre. Har faktisk kørt med en mand et par gange her på det sidste, som kunne huske mig om chauffør, i forbindelse med hans sygetransport til Odense. Kan ikke specifikt huske ham, da jeg igennem årene kørt med mange patienter, så det kan være lidt svært at hitte rundt i dem.

Må hellere finde sengen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overgangsalder er publiceret 19/01-2012 23:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.