12 år siden

Motorvejen

Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvor jeg end kan få fnat af myldertidstrafikken i København - var det vand i forhold til og omkring Paris. Jeg var glad og taknemlig for, at vi kom helskindet igennem uden buler.Fandt endvidere ud af, at det ikke vil blive et problem at køre sydover sammen. Claus frabad mig dog ikke at kommentere navigationen, men forbeholdt sig selv retten dertil, når det var mig som kørte. Jeg gad ikke gøre et nummer ud af det, og tænkte bare " så lad dog barnet." Har siden fortalt min tanke, som han ikke kunne andet end at trække på smilebåndet over.

Tror at det var på det første toilet i Tyskland, at jeg oplevede et roterende toiletsæde. Jo jo... Efter færdig besørgelse og jeg rullede ud, begyndte sædet at dreje rundt, samtidig med at der vippede en intrigeret "arm" ned og rengjorde sædet. Det var vildt fascinerende. Tænkt at der ikke skal mere til at imponere mig.

Jeg har tidl. hørt, at franskmænd helst ikke taler andet end deres eget sprog - hvilket vi også oplevede. Selv unge mennesker, som man forventede kunne beherske det engelske, trak skulderne og armene "No comprendre." Hmm..... En tankpasser spurte om vi var svenskere og lignede et stort spørgsmålstegn, da vi fortalte hvor vi var fra. Et sted sad medarbejderen bag et panserglas., og endnu et sted, fik vi hver et æble med på vejen.

Nogen tager sydpå for at se seværdigheder. Vi tog sydpå og oplevede toiletter og tankstationer.

Skal deltage i et møde sammen med André og hans psykiatrier i morgen. Har endnu ikke mødt manden, så det er jeg spændt på. Vil muligvis komme med nogen håndteringsspøgsmål til ham. Bagefter smutter vi atter over grænsen. Denne gang privat.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Motorvejen er publiceret 30/01-2012 22:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.