12 år siden

Ude og svømme

Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 15 dage siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Så er jeg på jobsøgningsjagt. Lige pt. er det (selvfølgelig) ikke nogen som helst jobopslag inden for min profession, så jeg forsøger mig med de uopfordrede. Men det er nu heller ikke så let. Det lader ikke til at et sted som Riget ønsker nogle uopfordrede ansøgninger. Ihvertfald ikke uden man ringer først og spørger om det er okay og hvor man så evt. kunne sende ansøgningen hen. Det er lidt træls. I wanna work! Kbh? Fint! Århus? Fint! Aalborg? Fint! Odense? Fint! Hernning? Fint! Everywhere in freaking DK? FINT! Love it! Give it to me! NOW!!

Nå, men jeg er jo stadig i "karrantæne" så får ikke nogen penge for at tulle rundt, men har så heller ikke nogen krav at skulle forholde mig til..... endnu.

I går brugte jeg tiden sammen med nogle Garra Rufa fisk. En masse små og så en enkelt moster der pludselig dukkede op ud af det blå for at sutte på min storetå. Tak for den gave min kære. :) Det var ganske interessant og jeg synes da at mine fødder ser lidt bedre ud i dag. Generelt var fiskene helt vilde med mig. Jeg var afsted sammen med en veninde som nåede at stikke fødderne i før mig. Da mine fødder så kom, så smagte de åbenbart bedre - for der var kun et par fisk tilbage i hendes side, mens jeg nærmest blev overfaldet. Interessant at jeg udgør det bedste fiskefodder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ude og svømme er publiceret 02/02-2012 13:55 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.