Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hejsa dagbog hmmm ja jeg vil idag prøve at skrive lidt om mine oplevelser fra weekenden og fyldepennens tur på Bakken.

I forberedelserne til turen havde vi truffet aftaler med enkelte pennevenner som skulle med i bilen til helt derovre i staden men ja som tiden nærmede sig syntes de deres weekend måtte bruges til vigtigere hmmm andre for dem rigtige valg i livet))

Jeg føllete mig dog fantastisk priviligeret over at min dejlige kæreste wildrosen ja ååå fyldeskribent valgte tage med mig sååå jeg kørte fra mit sommerhuset nær ålborg fredag eftermiddag drønnede ned til kæresten i Vejle fik både mad åå .....)))

Meget tidlig lørdag morgen stod vi op for at begive os på vej i radioen sagde de "Penne har løst flere problemer end svær" jaa disse ord passede jo perfekt til vores fyldetraf på Bakken.

Vi kørte mod Københavnstrup besøgte Wildrosens datter og svigersøn der med vidåben dør tog i mod os med et pragtfuldt morgenbord hmmm åååå ja som ny mand (papfar) eller ja hvad kalder man det når børnene er voksne følte jeg mig denne gang meget velkommen der hos de for mig ret nye dejlige mennesker i mit liv.

Derefter begav vi os videre mod det røde hus i hvor Kapa skulle køre med os til Bakken ååå ja denne pige havde været så sød at byde os husly for den kommende nat.

Afsted det gik af snørklede villaveje mod Bakken vi ankom i god tid mennnn ja det gav os jo blot tid til at finde mødestedet derinde.

hmmmm ja så stod vi der ååååå stod og kiggede på alle de mennesker der sådan gled forbi om de mon så søgende ud ååå ja måske var vi endnu lidt generte men en efter en dukkede der ansigter op der lignede profilerne på pennen ååå når først vi var en lille flok blev vi jo straks lettere at kende for nye der kom forbi.

Eftermiddagen gik med masser af snak sikkert først med lige at finde hinanden og ja forsøge at komme i tanke om hvad hver enkelt af os stod for mm.

Alt i alt en fantastisk dag og aften jeg tror mange af os havde det lidt svært med skilles at vores aften allerede var gået mennnn der manglede sikkert mere rolige omgivelser muligheder for at sætte sig til mere nære samtaler med hinanden enkeltvis men vi får se om der bliver tid plads og rum til det næste år.

Hi bakken er altså et ret sjovt sted man kan få 6 for en 20er jeg valgte dog istedet en softice til 18 for at køle mig lidt ned hvilket ikke holdt længe menn nu var pengene jo brugt)))

Til slut vil jeg sige tusinde tak til alle de fyldeister jeg fik lov til at møde, tak til Kapa for husly og nærvær, til Lulu for glimtet i øjet, til Hosbo for dybe samtaler, til Sol fordi hun finder mig for maskulin til at være storesøster)), ja nu bliver jeg ski pludslig i tvivl om jeg kan finde på noget om alle men jeg tænker på jer så til sidste en Tak til Lottemnor fordi hun har gjordt det muligt.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyldetur er publiceret 17/06-2003 13:10 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.