12 år siden

Tågen er tyk ...

Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Godmorgen :o)
Intet vækkeur der skulle vække mig tidligt i dag ... fik næsten lidt dårlig samvittighed, da jeg først hoppede ud af sengen kl. 9.00! Tågen ligger tyk og tung over fjorden og det hele er ret gråt.

MEN jeg er glad. Nu kan jeg, igen, sætte fuld skrue og fokus ind på egne projekter, og ikke føle afmagt når jeg kom hjem fra arbejde, og følte at jeg slog i et glas mælk og flere af mine talenter gik til spilde, eller i mindste ikke bare blev brugt. Åhhh ud af en ligegyldig kontorstol - mange af os tror at vi virkelig gør en forskel dér bag skærmen i 8 timer hver dag ... Det gør vi s´gu ikke ... Det er så absolut ligegyldigt!

Jeg sad den anden dag på kontorstolen og lod tankerne vandre lidt. hvor mange mennesker der ikke bruger største delen af deres liv på at sidde og se ind i en skærm ... besvare mails, lave powerpoints, sætte tal i og formler i excel, skrive mails, tjekke face, læse avis, besvare mails, se rapporter, analysere en rapport, skrive worddokumenter, besvare mails ... hver dag ... hver eneste dag .... undtagen lige lørdag og søndag der så forsvinder alt for hurtigt ...

Bumbum...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tågen er tyk ... er publiceret 29/02-2012 09:42 af Hummus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.