70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Det er så lang tid siden at jeg har brugt så mange penge i gågaden, samt div. andre steder på få dage. Normalt bruger jeg flest penge på fødevare, og meget lidt på mig selv. Startede i dag med at køre ud i en genbrugsbutik med noget tøj, og kunne ligeså godt se hvad de havde at byde på. Der var 50 % på alt, og jeg kom derfra med to telefoner til i alt 65,00 kr. Har tænkt på at sprøjtemale den ene. Derefter tog jeg ind til byen og gik i to bytte forretninger. Kom hjem med 5 cd’er og 4 dvd´er, plus Olsenbanden Jubilæums samling.

Da jeg var ved at køre derfra, så jeg Michelle og hendes nye kæreste. Jeg ved ikke om det er noget jeg bilder mig ind, men jeg synes, at det er efter hun er begyndt med ham, er hendes misbrug er blusset op igen. Hun var også påvirket i dag, men slet ikke så meget som sidst. Spurte om jeg kunne køre hendes hjem, da kæresten skulle noget. Selvfølgelig ville jeg det. Det var meget bevist at jeg ikke havde spurt hende og hun ville med i genbrug. Føler ikke at jeg har overskud til at følges med hende. Hun tager syv år og en sommer når vi er af sted.

Jeg er inde i en periode, hvor der ikke skal så meget til at jeg savner min seng. Jeg sover for det meste godt, men har også dage/nætter hvor jeg ikke kan sove. Når det er sådan- tager jeg én madras med ind i stuen, for ikke at vægge Claus ved at jeg vender og drejer mig. Jeg håber ikke at det kommer til at jeg skal sygemeldes igen, så som de to gange sidste år. Hvis det gør, så sygemelder jeg mig på fuld tid, modsat tidligere halvtid. Kommunen kan simpelthen ikke forstå min sygemelding. Sidste gang gjorde jeg mig meget umage mht. at forklare, at det var bedre jeg havde et ben i hver lejer i det omfang jeg magtede, end at melde mig helt ud.

Jeg vil nu hurtig støvsuge, og derefter smide mig på sofaen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dygtig er publiceret 01/03-2012 19:11 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.