Når solen skinner

Under konstruktion
David Hansen...
8 dage siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Når solen skinner, så kører det for mig.
Idag har jeg gjort rent og ryddet op i stuen. Det giver en enorm energi at have gjort noget for sig selv på den måde. Jeg elsker, når der er fint omkring mig.
Katten ligger ved min side og slanger sig i solens stråler. Hendes pels bliver helt varm, når hun har ligget i solen i et stykke tid. Jeg kan ikke forstå, hun kan holde det ud med alt den pels! Jeg ville da falde om, hvis jeg lå i solen med den pels på! Men hun ser dog meget tilfreds ud :)

Har lige snakket med kæresten. Han savede for noget tid siden mit kælenavn, som kun han bruger i en træstub. Nu overvejer han at save træstubben helt af og tage den med hjem :) Det er måske lidt upraktisk med en træstub i en lejlighed på fjerde sal, men katten kan helt sikkert bruge den.

Vi tog på en impulsiv biograftur i går. Det gør vi sådan set altid, når vi tager i biografen. Vi så Hvidstengruppen. Den var fantastisk. Tårerne strømmede ned af mine kinder den sidste halve time, og jeg har aldrig grædt til en film før. Jeg har fået våde øjne, men aldrig grædt! Det er godt nok en enormt smuk film. Og en smuk historie. Det var også sjovt at sidde i biografen i Randers, og så se de tyske soldater rykke ud fra ambassaden i Randers og skummelt at tænke på, at alt det her er foregået lige i nærheden. Vi har været forbi der for nogle måneder siden, fordi kæresten ville vise mig, at han havde fået æggekage derinde. Gudruns berømte æggekage. Den blev også nævnt i filmen. Ej, hvor jeg spoiler, hva!
Jeg kan næsten mærke historiens vingepust eller hvad man siger.
Jeg lå og drømte, at jeg var blevet taget til fange af tyske nazisoldater hele natten. Og så skinnede solen, da jeg vågnene, vinduet stod på klem, så der strømmede frisk forårsluft ind, og jeg blev så glad.

I går fik jeg en yoga-dvd med posten. Jeg havde bestilt den. Det er yoga for gravide. Jeg har aldrig lavet yoga før udover to gange for mange år siden. Men jeg skal prøve det i dag. Jeg håber, jeg kan finde ud af det ;)

Jeg kunne også godt tænke mig at komme en tur ned i byen. Jeg har nogle ting, jeg skal have ordnet. Jeg mangler blandt andet nogle ting fra indvandrerkøbmanden.

Nu er katten faldet i søvn.

Jeg har det så godt i dag :D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når solen skinner er publiceret 02/03-2012 15:01 af Lyra Mortensen (Køleskabsmagneter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.