12 år siden

Dyson og robotterne

Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Robotterne har længe været en del af mit liv. 4 små roombaer har slidt sig selv ihjel på min gulve, tålmodigt har de i timevis luvslidt mine tæpper, kæmpet med ledninger, bidt af frynser, klemt sig ind under møbler. Nu står den yngste af dem i en krog, modløs lysende rødt på sin ladestation, batteriet er sikkert slidt op. Den røde Nilfisk har måttet lave alt arbejdet, sprede sit støv over det hele, fornærmet over at skulle køre med kopiposer tapet fast med gaffatape ( har jeg mon en misbrugsproblem? ) - ok du er over 10 år og det er måske lige meget at forlange at Fisker og Nielsen fortsat laver poser bare til dig.
I mellemtiden boltrer husstøvmider, edderkopper og nullermænd sig rundt om roombaen eller står og griner når nilfisken arbejder, de har haft det godt i vintermørket. Men der går ikke her i martssolens skarpe lys og vi gider bare ikke det med de poser, der går ud af produktion og mærkelige erstatninger, der ikke passer, derfor blev der hentet en Dyson hjem. Den kan godt lide tæpper, spiser dem hele, forsøger også at suge gulvbrædderne op, så det er hårde tider for mider og venner..
Nilfisken kan nu få lov at arbejde i bilen indtil lageret af kopiposer er brugt op - derefter bliver den skænket til loppemarkedet.
Og jeg har lige fundet et nogenlunde prisvenligt batteri til Roomba, så den igen kan køre rundt i soveværelset i dagtimerne, eller hjælpe mig med et rum, mens Dyson og jeg tager et andet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dyson og robotterne er publiceret 06/03-2012 00:17 af Calypso.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.