Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
I dag var det varmtvandsgymnastik, der var på programmet. Det er bare så dejligt at komme i det varme vand. Jeg er næsten lige startet igen efter en længere pause, men uha hvor er det godt. I dag snakkede jeg med en kvinde, der er på holdet. Hun fortalte, at vi har en fælles ven, og nej det forbavser mig slet ikke, for jeg har evnen til at finde et eller andet, som er i relief med hinanden. Det er bare så pudsigt.

En af de første gange jeg besøgte min veninde, gik vi strøgtur i byen, og mens vi gik der, tænkte jeg på , om jeg havde nogel bekendte i byen, og jo, der var da Bettinas mor med familie. Vi vendte om og gik nedad Strøget igen, og pludselig......

..... ja pludselig stod Bettinas mor med familie og venner lige foran os. Det var sjældent at de var der, men nu var de her sammen med deres gæster.

En anden gang var jeg inviteret til bryllup hos et par i Herning.Der var et par ældre damer, som jeg kendte fra bloggen, der også skulle med, og de havde fået lov at overnatte hos den enes søn og svigerdatter, og jeg blev også inviteret til at overnatte der.

Jeg kendte ikke det unge par, men svigerdatteren kom fra en by ikke langt fra mit barndomsland. Der kom hendes far fra, og jeg kendte da også til ham. Han gik i samme klasse som min bror, og vi er såmænd også i slægt med hinanden.

Jeg skal i gang med at skrive et par sange, og i aften er jeg inviteret til tøjparty.

Hyggehejsa Nellemor, som alle jo kender.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lille verden. er publiceret 12/04-2012 16:32 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.