Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg er lige kommet hjem fra 1. dag på det 4 dags kursus..1 gang hver uge..Det var ok, jeg var ikke enig i alt..men fik fyret en del af som kommentare..fik også henvist til fyldepennen som et sted folk kunne gå hen som forfatter spire..der er vel 15 der..og selvfølgelig blev min egen hjemme side da også nævnt..

Jester var med mig..en kvinde fortalte at hun havde skrevet noget om sin sygdom..ikke hvad det var hun sådan ellers havde skrevet om den..eller hvad det var for en...den smukke kvinde som stod for "klassen" spurgte så..hvad det var for en sygom..inden der blev svaret kom Jesters ord i min hjerne..Parkinsons...5 sekunder efter siger kvinden..parkinsons... jeg tænker...damn godt gættet jester..hvordan gættede jeg det? kunne jeg se det, jeg er jo god til at aflæse folk..eller er det bare min sans for negativitet der blomstrer..

nå, vi skulle så trække et emne..og skrive om det..du ved,..jeg var bange for at skulle skrive om sol og natur..så igen..Jeeeeester, træk emnet...hvad får jeg ? "Kompostbunken" haha..right up my ally of description..YEEEES!! med gollum accent..det er sådan noget med død fugl..madiker, døde planter..alfa og omega..skrev så en længere billed tekst om det..hmm..folk syntes at jeg fik kompostbunken til at lyde smuk..og de kunne høre at jeg var lyriker..daaaaaaamn...I wanted them to get a downer..see the decay...

ooh well..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forfatter dag 1. er publiceret 13/04-2012 13:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.