12 år siden

Er det ren fantasi

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er i vildrede. Hvad skal jeg tro eller ikke! Hvad skal jeg handle på eller ej! Tankerne flyver rundt, så selv en natsværmer under en lampe, vil blive rundtosset.

Det er pt. André og de ting han oplever, som fylder meget i mit hoved. Han påstår at have røget hash igennem længere tid, samt over for mig, sniffet i den tid han har været på bostedet. Det ville ikke have gået sig ubemærket hen, hverken på bostedet eller hos os. Tilmed påstår han, at have solgte stoffer allerede dengang han boede herhjemme. Dvs. allerede fra han var 10-11 år. Den skal han længere ud på landet med! Pt. er han inkaser mht. inddrivelse fra folk der skyder penge, men med lav profil-hvordan det end foregår. Har prøvet at forklare ham, at det kommer der ikke noget godt ud af, samt at han kan risikere at få en dom igen. Og hvis han får det, så bliver det 110 % ikke i den by han bor i nu.

Jeg nåede det ikke i dag, men vil i morgen prøve at få fat i hans kontaktperson. Jeg ved at han ikke må udtale sig, men derfor kan han godt lægge øre til det jeg oplever, og tage det til efterretning. Vi er begge hold, forældre og personale enige om, at en del af det André oplever, er noget der foregår inde i hans hoved. Det er bare svært at skelne det ene fra det andet. En ting er sikkert, det er bestemt ikke et gavnligt miljø og bekendtskab han befinder sig i nu.

Konfirmation fredag i sidste uge, var skam rigtig hyggelig, MEN jeg blev meget sur på min svigerfar fra Sjælland. Satte mig på et tidspunkt hen ved Claus, som var i tale med hans far og tidl. stedfar. På et tidspunkt ville jeg fortælle min svigerfar noget, men han afbrød og talte hen over hovedet på mig. Hmm så prøver jeg bare igen, men også denne gang inorrede han mig. Jeg blev sur og gal og rejste mig fra bordet. Jeg syndes at det var en uacceptabel opførsel, som jeg ikke vil stå model til. Det koger stadig inde i mig, og jeg ved godt at man ikke skal bære nag, men for fanden da.

Dagen før konfirmationen holdt svigermor fra England og jeg hinanden vågen til midt nat, og skulle tidlig op. Det resulterede i, at jeg simpelthen var så træt konfirmationen igennem. Vi var hjemme omkring kl. 19.30 og jeg valgte ikke at tage på arbejde. Når man er så træt - vil jeg sammenline det med spirituskørsel.

De ”fine” kunstige negle jeg fik lavet i torsdags, er langt fra noget jeg vil anbefale. Fredag røg der en. Lørdag en og søndag to. Plus har jeg en plaster på en tommelfinger, så ikke også den ryger af. Har fået en tid derinde i morgen. Jeg synes ellers jeg har været opmærksom på hvordan jeg placere mine fingere, men hvis de ikke er beregnet til at blive brugt, så er det ikke sådan jeg skal have. Var ellers umiddelbart glad for dem, da jeg har svært ved at holde dem regne. Selvfølgelig vil de også blive beskidt, men det vil ikke kunne ses på samme måde.

Vil ind og lage slyngplante i sofaen sammen med hundene ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er det ren fantasi er publiceret 08/05-2012 17:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.