12 år siden

Begivenhedsfuld dag

Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Stod op halv 11. Nå, ja, jeg har jo ikke noget at lave i øjeblikket. Jeg tog ud at shoppe. Der måtte ske et eller andet end at sidde foran fjernsynet og stirre på en skærm. Man får jo firkantede øjne til sidst.

Jeg fandt lidt bl.a. Jane Austen's "Persuasion" i Arnold Busck. Yay! Nu mangler jeg kun to bøger, og så har jeg alle Jane Austen's bøger. Sejrens sødme. Jeg fandt også to film. Jeg er en stor filmelsker, så Fona går man ikke lige udenom, uden at kigge ind. Jeg fandt "Burlesque", som jeg lige har set, da der ikke er det, der ligner i fjernsynet - jeg kan jo ikke tage Viasat-kanalerne mere, det var bare en prøvesmag på en måned fra TDC. Jeg fandt også "Fornuft og Følelse", bedre kendt i min verden som "Sense & Sensibility" af Jane Austen. Det er den udgave med Kate Winslet, Hugh Grant, Alan Rickman (a.k.a. Prof. Severus Snape) og Emma Thompson (a.k.a. Prof. Sybil Trelawney). Alan Rickman spiller exceptionelt i filmen. Han er faktisk min yndlingskarakter i filmen. Hver gang der kommer en scene med ham, bliver jeg fuldstændig opslugt.

I Matas gik jeg lidt grassat. Det sker, når man er pige og har penge på sig. Yikes, min pengepung er vred på mig, men jeg stod og manglede de her ting, jeg kan ikke være foruden dem. Undskyld, pengepung.

Jeg fik endelig aftalt at mødes med min kusine på onsdag. Hun er midt i sin eksamenslæsning, men det skader ikke at komme væk fra det et øjeblik. Øjnene og hjernen skal have lov til at få et pusterum.

Jeg fik et opkald fra den restaurant, hvor jeg var på prøvevagt. Vi aftalte, at jeg skal komme til en feedback-samtale, også på onsdag. Det bliver en lidt stresset dag, men så bliver det spændende, om de vil have mig som elev, og om jeg vil være i lære der - beslutningen er jo min i sidste ende -, men hellere være det end at være på kontanthjælp. Ikke fordi jeg er på kontanthjælp, men alt andet end kontanthjælp er guld værd. Så indtil på onsdag vil jeg tænke mig godt og grundigt om.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Begivenhedsfuld dag er publiceret 04/06-2012 22:39 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.