En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg har ikke følt mig ovenpå idag, - det er lidt som om at tårene sidder løst bag mine øjne..ikke at jeg har haft nogen grund til det..det går fint på arbejdet..købte et par dåser is, en dåse pulver capachino..og bød mine forældre på det..det kunne lide det. - en 22 årig pige skrev til mig igår. sagde nej til hende..tror hun er for ung..men synes ikke det burde gør mig ked af det..jeg ved ikke hvad det er..

måske fordi, på trods af min succes med alt andet..så ved jeg, at den succes jeg virkelig ønskede mig, altid vil være uden for rækkevide..

da jeg stod ud af bussen idag, og gik mod min cykel..med åben lædderjakke, og vinden i ansigtet.. da følte jeg et eller andet..som en smilende maskine, omgivet af mennesker.

min engelske veninde spurgte mig for 10 minutter siden, om hun virkede negativ..nææ, måske mangler hun lidt selvtillid, men negativ nej...for mange kigger på solen, når de burde se toget komme istedet..for på et tidspunk er det forsent.

havde min "jeg er fed, du er grim, - men jeg kan tabe mig" bluse på...folk kan altid li den..snakkede film med hende fra biblioteket..hun virker bekendt på mig..hendes smil..hun snakkede steven king..IT og ondskabens hotel..hvilket straks gav mig et par af de ondeste citater fra de "film" - hun snakkede lidt om bøgerne også..jeg læser aldrig..lyttede..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget dårligt er publiceret 16/06-2012 00:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.