Morgenlyster..

Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sov længe i dag, engelsk tid, 5:50 blev klokken før jeg gav op, gik ud og pudsede næsen og ellers lagde mig til at tjekke diverse på telefonen.

Teak skal til Jylland og se på hvalpe i dag, de sødeste små prutter! Som nok ikke længere er så små og prut-agtige..

Vi var rundt i London i går, og jeg skrev lidt ned mens vi var på farten, så for en sjælden gang skyld kommer her lidt kopieret tekst, direkte fra min elektroniske notesbog.:

"Gordons Wine bar.
Min appetit er pistvæk. Helt fuldkommen pist forsvundet.
Vi sidder i en kælder fuld af larm, væggene er sorte af noget der ligner en blanding af mug og svamp.
Vinene - dyre. Jeg er ikke til vin, og jeg har ikke tænkt mig at betale på den dyre side af 100 kroner for et glas vin. Jeg har heller ikke lyst til at betale for den buffet de byder på.
Lige nu ville jeg hellere have den pastasalat jeg så hos Tesco, i en plastickop, sikkert tilberedt for flere dage siden, men stadig. Det her er helt sikkert ikke mig.
Jeg vil shoppe!
Jeg vil glo på butikker, glo i butikker, nyde lidt luksus. Troede min veninde havde penge nok - men i går var 250 kroner for aftensmaden for meget?
Jeg er forvirret.
Hun disser maden, uden rigtig at have ide om hvad dælen hun snakker om. Jeg forstår det ikke. Måske er det coutume?

Jeg får ondt i hovedet, som om hovedet bliver sløvet.. Ked af det, men jeg kan ikke være med på vinhygge i en kælder der fremkalder klaustrofobiske fornemmelser?

Vi venter på et tog, på vej hjem til hotellet. Benene er ømme, klokken er halv fem og jeg synes støvlerne strammer en smule. Forsøgte at shoppe et par sko hos Nike, men ingen held. Nitte!

Undergrunden Er stuvende fuld af mennesker, her er varmt og der lugter som altid super dårligt.

Fik shoppet lidt udmærkede småting, uden at bruge den store formue, vist meget fornuftigt.. Gad godt et par nye sko, men noget tyder på at det ikke bliver denne gang.

Larm! Voldsom larm i undergrunden. Føj!

Er en smule træt.

Gad super godt Harrods. Gad super godt Fortnum & Mason. Te og scones. Gad virkelig godt."

Og ja, den vinkælder var virkelig ikke mig. Mange mennesker der snakker med meget lavt til loftet og virker dårlig akustik. Jeg har svært ved at nyde min mad, i så overvældende larm. Det eneste jeg husker er da også en særligt smagende fetaost, resten var identitetsløst.

Vi gik tilbage til hotellet efter sko-udstillingen som i øvrigt var helt fantastisk! Christian Louboutin har fået min respekt, helt sikkert! Og veninden brokkede sig over at hun allerede havde set alle skoene..!! På nettet..

Hendes brok omkring maden undrer mig, eller også er det bare et våben eller er skjold hun gemmer sig bag, fordi hun er tyk! Jeg tror rimelig meget på lige præcis den undskyldning, for på det seneste har hun også haft noget med maven og kan derfor ikke dyrke så meget motion. I øvrigt tror hun selv på at hun registrerer alt hvad hun spiser og derudover spiser sundt..

Imidlertid er faktum, at da jeg endelig fik lyst til en skum-dims efter at have mistet appetitten igen da vi kom hjem, jamen da var posen tom! Nødderne jeg havde købt til turene, var der også taget hul på.

Vi tog væk fra hotellet i andet tøj, andre sko, og tog ud for at shoppe. Jeg fandt ved et tilfælde min absolutte ynglingsbutik og gik derind, for at shoppe. Og shoppet blev der! Ny kjole, ny nederdel my t-shirt. Ikke kigge på priser, bare betale.

Vi tog derfra i Harrods. Fantastiske, fantastiske Harrods. Smækfyldt med alt det tøj der kun optræder i billedbladet når de bringer billeder fra den røde løber i Hollywood. Nøej nogle rober! Og sikke sko! Selv nedsat til halv pris er der fuldkommen umuligt at komme i nærheden af. Til gengæld er de der alle sammen. Gucci, Prada, Alexander McQueen, Valentino, Dior, Burberry og jeg kunne blive ved! Suger indtryk ind. Veninden vil bare gerne se på sko og tasker. Så det vi. Det er helt enormt fristende at sige farvel til al sund fornuft og købe en kjole. Man kunne jo nøjes med en lille sag fra Lanvin? Kun ca. 13.000 kroner, efter udsalgskniven har skåret det halve af prisen vel at mærke! Og sko? Fandt et par jeg oprigtigt godt kunne have slæbt med hjem, prisen på udsalg omkrig 4000. Damn! Til gengæld ville det kunne retfærdiggøres alene fordi det er sko..

Vi endte i bogafdelingen hvor jeg fik købt en Nicolas Sparks. Finder jeg hans seneste udgivelse i lufthavnen, køber jeg også den. Søde, romantiske, rørende historier er afgjort mig. Orker ikke for megen symbolik og referencer jeg ikke forstår, jeg vil bare gerne underholdes.

Hun ville gerne have været en tur i Harrods shoppen, men vi nåede det aldrig. Klokken var blev ni, lørdag aften og de lukkede. Så hjem med os.

Vi for absolut vild, og endte med først at være hjemme klokken halv elleve efter tre busser, grineflip og en længere tur med undergrunden. God underholdning.

Tilbage på hotellet var klokken blevet halv elleve, det eneste tilgængelig mad var roomservice. Jeg bestilte en burger, selvom jeg ikke have skyggen af appetit. Hun bestilte en pasta og en cheesecake. Jeg gav op efter den meget lille skål med pommes og lidt over halvdelen af burgeren.

Hendes madindtag virker voldsomt på mig. Hun proklamerede i går morges at hun altså spiste MEGET til morgenmad og hold da op! Jeg nød Hilton-standarden, men indrømmer gerne at det nok kun bliver til det halve i dag. Der er scrambled æg og bacon. Bagte tomater, pølser og bønner. Frugt i læssevis og lækkert musli. Jeg spiste æg, bacon uden fedt og en tomat med frugt til ved siden. Lækkert og friskt. Hun spiste ikke det jeg gjorde, men til gengæld masser af alt det andet - sukkerovertrukne cereals, chokoladecroissant, kage.. Yoghurten var derimod for kalorietung og absolut ikke noget for hende..

Jeg siger sjældent noget om andres mad direkte og her ingen undtagelse - jeg nøjes med at undres på højtryk over hvorvidt hun resonerer over sin egen adfærd eller ikke.. Tvivler.. Hun siger hun angiver alt hvad hun spiser når hun kostregistrerer til lægen - enten er det løgn eller også taber hun sig i den periode..

Det er min veninde der gør det her mod sig selv.. Jeg købte nye løbeshorts og havde næsten dårlig samvittighed over det, fordi hun var med? Gosh! Det armbind til telefonen jeg har truet med at købe længe er vist en realitet nu, eftersom der ikke er lommer i de nye shorts. Nye hørertelefoner ønsker jeg mig også.. Må have købt dem enten herovre eller når jeg kommer hjem.

Klokken er syv. Har lyst til at stå op og tage et meget langt bad. Et langt et, med forkælelse til hele kroppen.

Og hvorfor ikke egentlig? En eneste grund til at jeg ikke skulle gøre det..? Nej, jeg kan umiddelbart heller ikke finde på noget..

Så starter dagen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Morgenlyster.. er publiceret 17/06-2012 07:59 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.