D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
8 måneder, 17 dage siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
4 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Er træt i krop og sjæl. De sidste 2 nætter, har været et mareridt mht. søvn. Har ikke fået sovet ret meget, og når jeg har, så meget let. Sidste nat var Claus solidarisk. Han kunne heller ikke falde i søvn, så lige nu venter vi begge på, at det bliver et passende tidspunkt mht. at gå i seng. Det må ikke være for tidlig eller for sent. Hmm det er ikke nemt!

Jeg er mentalt træt i disse dage. Jeg har aftalt med André, at vi har en samtaledag om mandagen. Prøver at få ham til at forstå vigtigheden i, at få afhentet hans møbler, samt tøj i Ribe. Han kommer hele tiden med undskyldninger for ikke at gøre det. Vil prøve på at få kontakt med hans far, og få ham til at hjælpe med at hente det.

Michelle ringede omkring middag og var fuldstændig hysterisk. Hun er begyndt på noget nyt medicin, som hjælper hende igennem dagen udenfor sengen. Efter en tirsdag fest i går, var det hun havde blevet stjålen. Havde ringet til misbrugscenteret, men de ville se en politianmeldelse, før de kunne tage stilling til en ny recept. Jeg havde glemt alt om at Claus var på golfbanen, så det var en taxa herfra via Michelle til politigården. Derefter en taxa til misbrug centeret, og til sidst en ind i byen til et apotek. Claus var kommet hjem da vi var færdige, så jeg ringede efter ham.

Er meget overrasket over at hun er begyndt at komme på misbrugscenteret - hvor de udlevere metadon, samt lægeordineret heroin. Vil have en snak med hende en dag, for at finde ud af hvad der sker. Af det som jeg kunne se, så havde hun ikke stikmærker - snarer tværtimod, så var hendes blodåre meget tydelige. Ved ikke hvad jeg skal tænke eller tro!

Det var meningen at jeg skulle starte med at køre i dag, men det dur ikke. Jeg kører ikke "spirituskørsel"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så inderlig er publiceret 20/06-2012 18:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.