9 år siden

Kom ind Finn

Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
3 dage siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
2 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Modtog kl. 9.24 en telefonbesked fra tægen, at jeg venligst skulle ringe angående et lille projekt til Roskilde. 10.12: ringede op og blev indrulleret i projektet "Når high-tech ikke vil komme til os - så må vi komme til low-tech". Der er som bekendt rigtig mange problemer med mobilnettet på Roskilde festival, hvor sendte beskeder først når modtageren 12 timer senere, når man har stået som et hittebarn til afhentning foran Candyshoppen til højre for Orange og derefter trisset alene hjem til teltet uafhentet 3 timer senere. Så Tægen ringede for at høre om mig og Bob (Miden) ville være med til at købe Walkie Talkies. Der var 4 stk på tilbud til en god pris. Så nu kan alle de prægtige insekter (Tægen, Miden, Tarantellen (mig) og Knæleren (Luna)) kommunikere sådan 10-4 til årets festival. Skifter.

Så vågnede man op til dagens dåd med mange fine kommentarer på en tekst herinde, og alligevel lidt dehydreret og med ondt i håret. I går tog jeg atter tjansen i vodkabaren på kunstskafottet, og denne gang vil jeg ikke rave løs om den krea-kulturelle kapitals fortrædeligheder, men der er dog én enkelt episode, som jeg må rapportere.

Der er gang i vodkabaren. Og når jeg siger 'gang i' så mener jeg at 24 flasker fuldblodsvodka blev distribueret i drinksglas på 52 minutter. Og i intensitet og glubskhed overgår den kreative savanne alt, hvad man kan forestille sig, når der gratis sprut involveret - 24 flasker vodka er i dette selskab som at smide en enkelt mager høne ind til 50 udsultede bengalske tigre.

Jeg står koncentreret og tæller 'en missisippi, 2 missisippi' mens jeg med fri hånd distribuerer vodka i plasticglas, og bagefter overhælder med Ginger Ale eller Lemon.
Lidt afdanket dametype kommer hen, og stikker hendes drinksglas op i snotten på mig.
"Der er vodka i den her! - jeg burde kraftedme gi' dig et par på hovedet" - Jeg træder vilkårligt et skridt tilbage - lettere måbende, måske.
"Jeg er recovering alkoholiker, og du sagde, at der ikk' var vodka i". Hun stikker en rynket pegefinger, med en ring, der ligner et knojern og en meget lang rød negl næsten helt op i mit øje. (Hvilket jeg Absolut Vodka ikke sagde! - Jeg har doneret min frivillige arbejdskraft til en vodkasponsoreret bar)
Og så begynder jeg rent faktisk absurd nok at undskylde, og jeg føler næsten at jeg påtager mig skylden for, at hun i de sidste 16 år har været på flasken og at alle hendes børn er lavet i en P-kælder ude i Ishøj og at mand nummer 1, 2, 3 og 4 skred og nummer 5 har lidt for travlt med at pynte hende med blå øjne. Og bagefter tænker man bare "What the freaking fuck???? Jeg står i en GRATIS bar på kunstskafottet Charlottenborg (igen, igen) - ja, jeg sagde BAR, som i ALKOHOL. Nej, der er ikke annonceret med SODADISKO. Og helt ærlig, kvinde, har du drukket træsprit, eller kan du bare ikke se spritten for bare flasker?
Tænk, næsten at få et par på kassen for at være en bartender, der kommer alkohol i drinksene! Heldigvis kunne hendes også lidt afdankede veninde godt se at kvinden er lidt ude på et overdrev, så hun får trukket hende væk i ærmerne på en hidsigt leopardprikket trøje.
Resten af aftenen forløb festligt.


Oskar-Kilo. Roger over and out.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kom ind Finn er publiceret 23/06-2012 14:28 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.