Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er netop færdig med bogen. Nicolas Sparks. Jeg er en sucker for den slags, og selvfølgelig endte det hele som det skulle.

Arbejder denne skønne, regninsenhed fredag væk, hos GC. Har solgt mig selv til hjemmeplejen, fire vagter i næste uge, og jeg har ikke lyst til så meget som en eneste af dem. Men jeg har vist ikke rigtig noget valg ser det ud til. Æv!

Jeg har arbejdet lørdag og søndag. Uden særlig meget søvn. Kom hjem til Teak der syntes det var meget længe jeg havde været væk, og så i en weekend. Kunne så melde, at jeg havde en vagt mere tirsdag. Og en igen nu i dag. For første gang stoppede han op på vores gåtur med hunden og udbrød et langtrukkent "neeeeeeej"..

Jeg blev i skidt humør igen i aftes, og vi snakkede om det.. Han mente at humøret svingede dagen før en vagt, og til dels også efter en vagt, pga manglende søvn.. Først blev jeg enormt flov.. Og da humøret så - aprospos var vendt igen, blev jeg ramt af en ret så tryg følelse. Læst. Ergo er han forberedt. Ergo ved han hvornår, og hvorfor.

Han kæmper en kamp for at overbevise mig om at jeg ikke er så uduelig som jeg render rundt og tror, i forhold til uni. Kommer med tips og gode ideer. Det fedt.

Aprospos uni.. Har lige tjekket, og pensum for de ene af de to fag jeg skal have til september, er lagt ud. Jeg overvejer seriøst at tage ud på skolen og printe hele balladen ud, så jeg har det klar. Og så kunne jeg jo smuglæse lidt. In intention man har hørt om så mange gange før, og som man sjældent når at føre ud i livet. Jeg tror jeg er ræd nok for studiestart til, at jeg rent faktisk får det gjort.

Jeg har tænkt mig at læse min studietekniksbog igen, som jeg fik udleveret til et ganske udmærket kursus. Prøve at læse den nye fagbog med gå-på-mods-brillerne på. Jeg vil SÅ gerne godt fra start. Bevise overfor mig selv, at jeg udmærket kan.

Hjertet krymper sig lidt kan jeg mærke, jeg er nervøs ved at skulle starte igen. Nervøs for presset.

Jeg har lyst til at sidde hos Teak og blive holdt om lidt og få en peptalk. Han er langt væk, begravet i arbejde sammen med roomien. De hygger.

Om tyve minutter går turen i biografen. Det var egentlig mit eget forslag at vi skulle derop - og filmen gider jeg endda særdeles godt at se - lige nu orker jeg det ikke. Det på trods af en solid bagtanke der sidder og dunker mig i hovedet. GC har været i dårligt humør i dag, og jeg har drillet ham med det hele dagen, så det er forsvundet og han var helt med på ideen om film. Nu sidder jeg her og gider ikke. Dælme for dårligt altså.

Vi har i øvrigt ikke indtaget så meget som et gram mad i dag. Han tilberedte frokost til sig selv - that's it. Jeg stak af en tur i byen, med tilladelse selvfølgelig - og spiste mens jeg var ude. Min aftensmad i dag bliver uden tvivl popcorn og cola. Har ikke lyst til det heller, hvilket ligner mig særdeles dårligt.

Parthesten skal aflives. Det er en vildt mærkelig situation - de skavanker der omtales, har jeg ikke oplevet. De samme skavanker gør at hesten skal aflives. Jeg springer og udfordrer samme hest som ejerens datter er nervøs ved at ride på, fordi den kollapser med hende, i bagbenene. De har meget smukt spillet parterne ud mod hinanden - og jeg fik kun fundet ud af hvad der var sandt og falsk, ved at ringe den ene op og spørge direkte. Ting bliver fortolket i forskellige retninger, afhængigt af om det bliver sagt eller opfanget af lytteren. En fjer bliver sådan hurtigt til en død hest, og det er immervæk en drejning man ikke ser så tit.

Afgang om 12 minutter.

Jeg vil pakke min (Teaks) computer sammen, gå ind og rede sengen, pakke tasken og krydse fingre for at chefen sover godt i nat.

Turen går til Fyn i morgen.

Fødselsdag på søndag, min egen.

Jeg glæder mig!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget The lycky one.. er publiceret 06/07-2012 18:17 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.