Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 25 dage siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år siden
Idag er jeg ikke sikker på...

...hvorvidt jeg egentlig har mellemørebetændelse, eller jeg bare har mistet hørelsen på det venstre øre. #Sinus,IHateYou.

...hvorvidt jeg når at læse Dan Simmons' 'Hyperion' til på mandag. (Jeg lovede nogen det. Jeg får potebank, hvis jeg ikke er begyndt.) #HejSciFiSkalViVæreKærester?

...om jeg forstår, hvor heldig jeg er at have Miss M. som roomie. (Jeg siger det lige igen, glem alt som bromance, dette her er en homance, og jeg er lykkeligt venneforelsket!) #OmsorgsfuldeMissekatterFTW!

...hvor mange vaffelis det er lykkedes mig at spise idag. (Måske 5. Eller 6? Ingen ved det.) #VægtøgningFindesBlevDetSagt!

...hvorfor i alverden jeg ikke har set syvende og ottende sæson af 'House' endnu! Why is that? #IsLovingThatAussieAccent! (Dr. Chase, mind you!)

...hvor mange dage der skal gå, før jeg er ude af dette stadie af 'kold tyrker'. (Hallo, hvor kolde kan de dumme tyrkere overhovedet blive? Der MÅ da være et absolut nulpunkt for afkølede østerlændinge også!) #DamnYou,Mr.Crush!

...hvor længe jeg kan holde min kaffe-udfasningsplan. (Det er min største og bedste last. Give a girl a break!) #Freakin'Addict!

Peep-peep, cheerio!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sikkerhed - What for? er publiceret 09/07-2012 16:50 af Marlene Grann (LiliMarlene).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.