11 år siden

Nej, den umulige kunst...

godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 14 dage siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Godmorgen godmorgen kære dagbog.
Jeg kunne virkelig lære noget af b2, der stort set altid svarer nej, eller nej tak når man spørger ham om noget. Lige nu hænger han på min ryg og krammer mig; vi sidder i sofaen og ser Ice Age for 117. gang - b1 sover stadig... mens b2 vækkede mig lidt i seks. Men han har nu altid været den der vågner først. Selv om det kunne være rart at sove længe søndag morgen, så er det nu smadder hyggeligt at have tvillingerne lidt enkeltvis ind i mellem. Jeg kan så tydeligt mærke forskel på dem, når de er sammen og når de er alene med mig. Selvfølgelig er de rigtig glade for hinanden, og leger efterhånden super godt sammen - men der er også nogle gange en lille konkurrence om fars opmærksomhed.

Kenneth ringede i fredags, han var blevet kontaktet af en potentiel kunde, som gerne vil mødes med os i næste uge - om jeg havde tid til at være med? Jo, jeg overvejede da kortvarigt at sige nej, men jeg er sgu efterhånden vant til at han forstyrrer mig i ferier - Men han lyder altid oprigtig ked af at forstyrre, og nå ja, så er der som regel også et passende plaster på såret, så selvfølgelig fik han et ja.

I dag tager vi i løveparken i Givskud - så nu kommer b2 igen og vil ha' kildetur, han er godt nok bare en charmetrold her til morgen... jeg planlagde det sammen med Maria for nogen tid siden. Hun kommer her ved ni tiden. Det kunne være rigtig rart med tørvejr i dag - så det ikke bliver nødvendigt med regntøj og gummistøvler, men det er nok ren ønsketænkning.

Så er b1 også ved at være vågen, nå med lidt held bliver de rigtig trætte af udflugten i dag, så er der lidt bedre tid (og fred) til at skrive i aften. Vi snakkes ved min ven.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nej, den umulige kunst... er publiceret 15/07-2012 07:42 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.