11 år siden

33 mænd, på 5 år..

Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg er den pige, der er vokset op med en far, som er alkoholiker. En far der teer sig som en 5 årig, hver gang man vil tage en alvorlig snak med ham, eller diskutere om et eller andet. En far, som har haft en ny kæreste hver anden weekend, hver gang han havde sine børn. En far, der egentlig ville hans børn det bedste, men som har fejltolket noget af opgaven i det at være forældre. En far, der mener at man giver sine børn 500 kr., i stedet for at sige undskyld. En far, der mener det er okay, at slæbe sine to små børn med på værtshus.
Jeg har taget skade af at have sådan en far. Især med at jeg mødte hans nye kæreste, hver anden weekend. Det var aldrig den samme. Det værste af det hele var, at den eneste kæreste skreg højere end den anden gjorde, hver gang de havde sex. Jeg lå og var så bange, imens de havde sex. Det var virkelig ulækkert, og mit hjerte hoppede altid flere slag over.
Da jeg så blev ældre, og mistede min mødom, følte jeg det var okay at dyrke sex med forskellige drenge. For min far havde jo gjort det hele min barndom, og min mor havde bare en mand. Jeg var 13 år, da jeg mistede min mødom, da jeg fyldte 16 år, og mødte min eks kæreste, (Ham jeg nu er bollevenner med), havde jeg været sammen med 15 forskellige fyre. Jeg troede også bare at min eks kæreste ville dyrke sex, men nej, han så bag den facade, og elskede mig selvom jeg havde været sammen med 15 fyre. Efter vi slog op, begyndte jeg samme rutine igen. Hver gang jeg var byen, ville jeg have en mand med i seng. Jeg ville have bekræftelsen i at jeg er god nok. Men det er en forkert bekræftelse, det ved jeg nu.
Jeg er 18 år den dag i dag, og jeg har været sammen med 33 forskellige mænd. Jeg vil ikke give min far hele skylden, men jeg vil give ham noget af den. For hvis han havde haft én kæreste, og så bollet med de andre når han ikke havde børn, ville jeg måske have været sammen med en del mindre. Men jeg er begyndt, at føle at jeg er en de bare ringer og kalder, og så kommer jeg og knalder. Og det vil jeg ændre nu!
Min psykolog ved det heldigvis godt, og vi er begyndt at arbejde på det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 33 mænd, på 5 år.. er publiceret 15/07-2012 11:01 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.