Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
13 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
10 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
5 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
13 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Jeg skal have min far i jorden i morgen. Gravstenen er færdig og jeg har lavet en aftale med dem om, at være på kirkegården kl. 11.30. Inden da afhenter jeg min fars urne ved krematoriet, og køre ham i taxaen derud. Alt privat kørsel er normalt forbudt, men jeg vil godt se den betjent som ikke vil lade det gå!

Jeg har sygemeldt mig grundet psykisk uligevægt pga. dødsfald i familien. En meget venlig dame fra sygedagpengekontoret ringede i dag. Hun havde tidl. på dagen talt med min læge, som gav mig lidt frirum mht. sygemeldelse. Krævede dog, at jeg kom til lægen og fik udarbejdet en lægeerklæring til kommunen.

Det er ej heller uden grund jeg har sygemeldt mig. Der er dage hvor jeg kun er fysisk tilstede, men ikke mentalt. Dage hvor jeg helst gemmer mig, og værst af alle - når jeg ser at klokken er 23.45.

Tænkte tidl. på dagen, at jeg ville sende min søster et billede af graven med stenen. Men blev hurtig enig med mig selv om - NEJ FAMDNE NEJ! Er stadig i chok over hendes udmeldelse! Jeg ved godt at vi havde hver vores forhold til ham, men derfra og så til at sige at hun er ligeglad, har tæret meget på mig! Han ville hoppe på tungen for at hans piger havde det godt, så det fortjener han ikke!

Jeg vil skrive om min fars og mit forhold en anden dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste kapitel er publiceret 17/07-2012 22:25 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.