Pindsvinestand..

Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
8 måneder, 3 dage siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 måneder, 7 dage siden
Bornholm1
Michala Esch...
13 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
13 år siden
AT forløb
Coleen
8 år siden
Tirsdag var særdeles vellykket. Det var udfordrende at nå alt det planlagte, men ikke desto mindre klappede alt. Jeg glemte min forret. Fuldstændig. Glemte også at handle ind til den. Men pyt skidt. Alle kunne trille hjem, efter vi havde fået pizza.
Pizza med krydret tomatsauce, pandestegte tomatskiver, god chorizo og lækker frisk mozzarella - pyntet med hjemmelavet pesto.

Pizza med fraiche, revet mozzarella - bagt i ovnen - derefter tilføjet serrano og parmesan.

Pizza med fraiche, feta, græskinspireret krydret oksekød og tyndskåret squash.

Mums, det smagte godt! Simple snickers-is til dessert.

Havde konen med til undervisning, og hun var dybt imponeret over flere ting, så det var hel rart. Imens havde drengene hundene med på stranden. Det havde den lille hvalp syntes var sjovt! De kørte hjem ved titiden, glade og mætte. Super fedt.

Onsdag inviterede jeg husbonden og husfruen på pizza, for at få de sidste ingredienser brugt. Derfor kom husbonden, hustruen OG deres to børn. Øh. Den havde jeg ikke set komme! Men pigen er møg kræsen, så hun gik tidligt, efter et enkelt stykke pizza - forældrene og knægten blev, og hyggen meldte sig i det splitsekund pigen gik, desværre. Hun er sød nok på afstand, men super forkælet tæt på. Ærgerligt. Så hun tog sulten ud til veninde åbenbart. Jeg var.....ligeglad.. Hvis hun vil have tomatsauce, skinke og ost må hun ringe ned til byens eget pizzaria.. Jeg kan netop godt lide mine egne kreationer, fordi de ikke fås andre steder.

Lageret tømtes, og vi slog os ned på sofaen med hunden, og der endte dagen.

I dag var budt på morgenmad, ingenting til frokost så vidt jeg husker, men til gengæld popcorn, tomat og blødkogt æg til aftensmad. Meget mærkelig kombination! Burde seriøst over at tage en graviditetstest. Underlige vaner plejer af hænge sammen med graviditet? Og derudover er jeg gået over tid.. Der kom et par brune klatter da det var tid, og det var det. Hmm. En test skal der vist til.

Var til hundetræning, alene med vuffen her til aften. Det gik fint. Snakkede lidt med eksen, som rider løs og derfor er ved at miste interessen for hunden. Min hjerne siger mig at hun er ved at miste interessen for hunden, fordi hun ikke har succes med at kunne bruge den længere til at komme igennem til Teak med. Det er rart. Det betyder fred.

Jeg er blevet utrolig stor fan af fred.

Vi gik ind fra bilen efter hundetræning, og hunden skyndte sig ind og stak snuden i madskålen. Den løb ud igen, og kom ikke da jeg kaldte. Stak hovedet ud, og kunne konstatere at den havde taget stand på et pindsvin gennem stakittet. Det sker alligevel ikke så tit. Pindsvinestand. Men ind kom den, så nu ligger vi i hver vores rum.

Godnat derude.

Den bedre tekst må være et tilgodehavende til en anden gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pindsvinestand.. er publiceret 19/07-2012 23:22 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.