7 år siden

Crocs og loafers

Da jeg blev student
Olivia Birch...
3 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
7 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
3 år siden
Lana Del Rey
Christacia
7 år siden
Sygdom....
Kianna Kitte...
2 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
6 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
2 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
5 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
4 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
3 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
5 år siden
Designer eller ikke desig...
Kianna Kitte...
2 år siden
Svampe
Halina Abram...
2 år siden
Er hjemme på kanten. Er i nat blevet holdt vågen af regnen og mågernes skrig fra Djævleøen. Vågnede op dekoreret med myggestik; en slags insekternes braille. Måske har de imprintet sommerens endeligt?
Først onsdag kom jeg hjem fra toppen - miniferien i Skagen. Den famøse berømte og berygtede uge 29. Jeg blev for første gang introduceret for Hyttefadet og Ralph Laurens foot soldiers. Aldrig har man set så mange flødebolleknøse i pastelfarvede poloer og kabelstrik samlet på et sted. Jeg måtte erfare at bare fødder i loafers er for eliten, hvad crocs er for pøblen. Det endte nu med at være sjovere end jeg frygtede - men vi havde jo også vores eget lille selskab af festlige og hyggelige mennesker.
Drypgåsen var helt i sit slutty es og scorede til højre og venstre på sin sædvanlige svenskerstive usmagelige måde. Hun endte endda med at være sammen med Ulriks roomie fra Krypten. Den gamle, let mavesure playboy KK. Det vakte ikke begejstring hos nogen. KK's fætter mødte dem på vej hjem fra Hyttefadet, lige efter de var kollideret på cykel. Han stoppede op og affotograferede den svenske katastrofe. Nu vil hun mødes med KK til et glas vin i Kbh. Bob udtalte: "Jeg sætter hele min pension på, at dét, kommer der ikke noget godt ud af." Oddsene er ikke i deres favør i hvert fald. Eller også er det netop et match made in hell?: Den slutty svenske drypgås og den fallerede solbrune playboy. Han er jo netop golfspillende polo, kabelstrik og bare fødder i loafers - akkurat som Drypgåsen elsker det.

Egentlig var det meningen at mig og Drypgåsen skulle flyve hjem søndag aften - men da vi efter en kompliceret planlægning endelig var på vej i Maskotten til bilbytte i Bjergby, kom vi til at snakke om alt det, vi endnu ikke havde nået. Cykelturen over Hulsig Hede, badning ved Kandestederne, is i Solnedgangskiosken, middag på fiskerestauranten og så var det Luna sagde de forløsende ord: "Hvorfor bliver I ikke bare?". Vi gjorde som aftalt holdt ved Bjergby Brugs, hvor vi skulle mødes med drengene, det var dem, der skulle have kørt os til lufthavnen i Ålborg. I stedet aftalte vi nu en kanotur på Uggerby Å. Jeg fik opstøvet noget familie jeg kunne køre hjem med onsdag. Så let og billigt blev jeg bragt sydpå, og er nu hjemme i det lille idylliske byhus. Far har tilbudt at køre mig til København i næste uge, og tilmed tilbringe et par dage der sammen med mig. Det betyder, at jeg kan få bragt alle mine ting med til København og få købt skabet i Ikea. Men også med dét er planlægningen kompliceret. Far vil nemlig ikke have kæresten med, han er vist ved at forlade hende. Og på mandlig konfliktsky manér betyder det, at vi skal strække københavnerturen til midt næste uge, fordi hun har ferie de første tre dage. Men jeg tænker, at hvis vi kører om tirsdagen, så giver det stadig ikke mening for hende at tage med.
Er næsten færdig med Skyatlas. Den er forrygende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Crocs og loafers er publiceret 28/07-2012 11:38 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.