Den søde kæreste på den gode dag..

Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Jeg er et følsomt, sentimalt pludrehoved..

Jeg har været i et overgearet, godt humør hele dagen, og gud hvor er det skønt!

Sidder, igen igen, på sofaen, på arbejde hos GC og ser fjernsyn, og glæden bobler så hårdt, at jeg er nødt til dele lidt ud.

Det startede i går aftes. Jeg gik død omkring midnat, og gik i seng. Teak blev oppe og programmerede videre på sin side. Vågnede i morges, overbevist om at han havde sagt at klokken var to, da han gik i seng. Forinden havde vi aftalt, at han kørte mig op til stationen i morges.

Først næsten oppe ved stationen, afslørede han, at han først var kommet i seng klokken fire. Og sød som manden er, står han da op og kører mig til toget, for det havde han lovet. Det går lige ind på min pluskonto.

Vi har snakket lidt på facebook i løbet af dagen, det seneste om den aftensmad jeg havde lavet i går - det var også rigtig godt her dagen efter, ville han bare lige fortælle. Ergo, det kan jeg roligt lave igen.

Lækkert. Havde taget et kalkunbryst, råkrydret med spidskommen, timian og koriander, rullet bacon udenom og smidt det på grillen. Nemmere bliver det ikke. Nye kartofler og tzatziki til, baseret på græsk yoghurt. Snedigt som jeg nu engang føler mig, forsøger jeg at introducere lidt mere grønt på bordet derhjemme, og det ser ud til at fungere ret smertefrit. Jeg har så selvfølgelig heller ikke disket op med salater endnu, men det er heller ikke det jeg vil. At kunne fylde andet end løg i grøntsagsskuffen, uden at skulle smide halvdelen ud fordi jeg ikke selv kan nå at spise det, ville være rart. Og hvis jeg bare vælger med omhu, ser det sørme ud til at gå glat!

Mange ting går glat. Firmaet udbetalte den første løn til ham. Så han hjalp og betalte den halve husleje, og betaler den halve kost fremover også. Fedt. Humorboost uden lige!

Han har lavet kontor - lige straks flytter også skrivebordet ind. Han skiftede også lige wc midt i det hele. Han snakker om at lave nyt køkken til mig også. Og han bliver sørme VED med at snakke om det.

Der dukkede myrer op i vindueskarmen i går, og jeg mistede appetitten midt i den ellers overraskende gode aftensmad - han lovede at tage sig af det i dag - det endte dog med at han ikke kunne holde at jeg sad og stak til maden - og pillede fluks karmbrættet af (ja, min vindueskarm består af et gulvbræt!) og gav myrer og vingemyrer en ordentligt omgang spray. Hårspray. Han stoppede ikke før intet bevægede sig.

Sejt! Dobbelt op på mandighedspoint til ham! Det er skønt, når han "redder" mig på den måde. Og jeg føler mig som en prinsesse, når han kører mig op til toget om morgenen.

Der er kommet styr på badmintonsæsonen. Så godt som jeg nu engang kan få styr på den i hvert fald. Fedt! Mangler bare uni nu, men jeg er ved godt mod. Heldigvis er det mandag i morgen.

Tænk, for første gang i LANG tid, glæder jeg mig til at det bliver mandag!

..for så skal jeg hjem til min lille familie der venter på mig, og som har savnet mig..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den søde kæreste på den gode dag.. er publiceret 05/08-2012 22:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.