Den søde kæreste på den gode dag..

Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
4 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
6 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 måneder, 10 dage siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg er et følsomt, sentimalt pludrehoved..

Jeg har været i et overgearet, godt humør hele dagen, og gud hvor er det skønt!

Sidder, igen igen, på sofaen, på arbejde hos GC og ser fjernsyn, og glæden bobler så hårdt, at jeg er nødt til dele lidt ud.

Det startede i går aftes. Jeg gik død omkring midnat, og gik i seng. Teak blev oppe og programmerede videre på sin side. Vågnede i morges, overbevist om at han havde sagt at klokken var to, da han gik i seng. Forinden havde vi aftalt, at han kørte mig op til stationen i morges.

Først næsten oppe ved stationen, afslørede han, at han først var kommet i seng klokken fire. Og sød som manden er, står han da op og kører mig til toget, for det havde han lovet. Det går lige ind på min pluskonto.

Vi har snakket lidt på facebook i løbet af dagen, det seneste om den aftensmad jeg havde lavet i går - det var også rigtig godt her dagen efter, ville han bare lige fortælle. Ergo, det kan jeg roligt lave igen.

Lækkert. Havde taget et kalkunbryst, råkrydret med spidskommen, timian og koriander, rullet bacon udenom og smidt det på grillen. Nemmere bliver det ikke. Nye kartofler og tzatziki til, baseret på græsk yoghurt. Snedigt som jeg nu engang føler mig, forsøger jeg at introducere lidt mere grønt på bordet derhjemme, og det ser ud til at fungere ret smertefrit. Jeg har så selvfølgelig heller ikke disket op med salater endnu, men det er heller ikke det jeg vil. At kunne fylde andet end løg i grøntsagsskuffen, uden at skulle smide halvdelen ud fordi jeg ikke selv kan nå at spise det, ville være rart. Og hvis jeg bare vælger med omhu, ser det sørme ud til at gå glat!

Mange ting går glat. Firmaet udbetalte den første løn til ham. Så han hjalp og betalte den halve husleje, og betaler den halve kost fremover også. Fedt. Humorboost uden lige!

Han har lavet kontor - lige straks flytter også skrivebordet ind. Han skiftede også lige wc midt i det hele. Han snakker om at lave nyt køkken til mig også. Og han bliver sørme VED med at snakke om det.

Der dukkede myrer op i vindueskarmen i går, og jeg mistede appetitten midt i den ellers overraskende gode aftensmad - han lovede at tage sig af det i dag - det endte dog med at han ikke kunne holde at jeg sad og stak til maden - og pillede fluks karmbrættet af (ja, min vindueskarm består af et gulvbræt!) og gav myrer og vingemyrer en ordentligt omgang spray. Hårspray. Han stoppede ikke før intet bevægede sig.

Sejt! Dobbelt op på mandighedspoint til ham! Det er skønt, når han "redder" mig på den måde. Og jeg føler mig som en prinsesse, når han kører mig op til toget om morgenen.

Der er kommet styr på badmintonsæsonen. Så godt som jeg nu engang kan få styr på den i hvert fald. Fedt! Mangler bare uni nu, men jeg er ved godt mod. Heldigvis er det mandag i morgen.

Tænk, for første gang i LANG tid, glæder jeg mig til at det bliver mandag!

..for så skal jeg hjem til min lille familie der venter på mig, og som har savnet mig..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den søde kæreste på den gode dag.. er publiceret 05/08-2012 22:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.