11 år siden

Måske er jeg ikke perfekt, men jeg er mig.

Vandet i dag
SeMig
2 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
Jeg bliver led og ked af det, når folk siger, at jeg er perfekt som jeg er. At jeg er tynd og flot. Jeg vil da gerne høre komplimenter, men de ved, at jeg har det svært med min vægt og mit syn på mig selv. Men det kommer jeg jo over en dag. Jeg træner - ja og hvad så? Det betyder jo ikke at jeg udvikler anoreksi og overtræner som en sindssyg. Hvad er der galt i at ændre sin livsstil til en sund og rask livsstil?
Jeg forstår ikke den verden, jeg lever i. Ikke længere.

Jeg skal starte i skole - i ottende klasse - på mandag. Jeg glæder mig faktisk. Men jeg ved bare, at jo mere jeg prøver at fokusere på mit skolearbejde, jo mere forsømmer jeg min træning. Og nu hvor jeg starter i ottende klasse, får man standpunktskarakterer, som helst burde være nogenlunde. Så jeg må finde en slags balance mellem hjernetræning og fysisk træning. Jeg er bange for, at dette år bliver hårdere end det sidste. Det sidste var ret enkelt, men der havde jeg ikke vægtproblemer. Eller selvtillidsproblemer. Eller problemer i det hele taget. Jeg havde det godt. Jeg havde dejlige, pålidelige venner, som var der for mig. Det har jeg stadig. Gudskelov for det. Ellers ville jeg nok ikke have.. Nej, glem det.

Jeg vil fortælle jer noget, jeg aldrig har fortalt til nogen før. Jeg vejer 44 kilo og jeg er 163 cm høj. Jeg er ret lille. Men det er vel fint. Men min vægt.. den irriterer mig. Det er nok ikke min vægt, som sådan. Det er nok bare min krop. Hele synet på den irriterer mig. Jeg har ikke lyst til mad - overhovedet. Jeg gider ikke spise fastfood eller kage eller slik eller chips. Det giver mig direkte kvalme. Så når jeg får for fed mad, løber jeg en lang tur og tænker alle tingene igennem; prøver at finde ro. Vejret er for dårligt til at løbe en tur nu. Ellers havde jeg gjort det. Blæsten løber igennem alle kroge i huset. Også mit værelse. Jeg har stearinlys tændt. Det giver lidt varme. Jeg sidder også med uldne sokker på og et tæppe. Men nu er alt bedre. For jeg har fået skrevet tingene ned. Tak for det.

Jeg ønsker jer alle sammen en dejlig aften og held og lykke med i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Måske er jeg ikke perfekt, men jeg er mig. er publiceret 07/08-2012 21:18 af Isobel Petrova.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.