10 år siden

Som unge, smukke og nyforelskede

Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
1 år, 8 måneder siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
Vandet i dag
SeMig
1 år, 5 måneder siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
10 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
6 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
3 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
5 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Fik jeg blomster engang om ugen. I dag skal jeg være heldig at få en - to om året. Jeg kan stadig utrolig godt lide blomster, men vil faktisk hellere have "ting" som jeg kan glædes ved længere. Jeg har lavet et par A 4 sider, med ting som jeg gerne vil have i stedet for! Der er billeder, farvevalg og pris på diverse, men det har ikke givet noget af sig, så i dag købte jeg selv "blomster" - hvilket jeg pointerede over for Claus. Han så lidt vandtro på min Imerco pose. "Kan man virkelig købe blomster der". Hvem ka - jeg ka, og tog en rød Hoptimist op af posen. Normalt plejer jeg at være den langsomopfattende, og have tildens til at passe på blondine vitser, men jeg tror, at min mand har en brist i forståelse af hentydninger. Han vil nok påstå at det er en talent?

Vi (mindstemanden og jeg) var i PET World og købe "slankekost" til hundene! Bella har taget gevaldig på, efter vi af dovenskab har købt noget hundemad i Fakta. Talte fornylig med dyrlægen, og han fortalte at der var forsket på området med overvægtige hunde. Faktisk kan det tage ca. 2 år af dens levetid, og det ønsker vi bestemt ikke.
Jeg kan ikke holde hundene når de skal uden for vores matrikel, da de trækker meget når de skal af sted. Selvfølgelig mindre på vejen hjem. Derfor valgte jeg i sidste uge, at køre den bagatel af 400 meter over i skoven. Jeg plejer at gå med en sti som er ca. 2 km. 50 meter før jeg var tilbage ved bilen, så hundene en anden hund. Jeg råbte om det var i orden - hvilket det var. Vi havde tidl. mødt to andre hunde uden problemer, men denne følte Bella sig åbenbart provokeret af, så hun viste tænder! Jeg fik en verbal overhaling af hundens ejer, hvilket var berigtiget. Jeg havde selvfølgelig deres rem med, men han mente at jeg skulle bruge mit lange hår en anden gang. Hmm... Jeg var led ved situation, men det er taget til efterretning. Fremover skal/vil jeg være mere obs. på hvor jeg går alene med dem. Ude ved plantagen som går ned til stranden, ser jeg altid efter om der er andre hunde, eller heste som også findes der.

Mindstemanden er ved at muge ud på hans værelse. Det er noget af en opgave! Det eneste som skal forefindes på søndag, er hans seng, tv og div. kasser han skal have med til København når de finder en lejlighed. Han starter ud med at bo ved hans bedsteforældre, og kæresten ved noget families venner. Havde ellers tænkt på at tale luften ren inden han drog af sted, men nu er der så lidt tid, at jeg vælger at vente. Claus mener også det skal vente til han har prøvet at stå på egne ben i et stykke tid. På den måde kan det være, at han har mere åbne øjne overfor hvorfor jeg har været på nakken af ham. Jeg har ikke været mere eller mindre efter ham, end de andre, men følesen kan godt være der, når det kun har været ham herhjemme. Samtidig er jeg også den "onde stedmoder", som Claus også har lagt under for ved Michelle og André, og stadig bliver. Altså ikke stedmoder, men stedfar. En gang da Michelle var teenager, beskyldte hun ham for at slå hende - hvilket jeg ALDRIG ville have tilladt. Disse trusler vedblev indtil at jeg fik hende med i bilen og kørte på politigården, med den besked, at hvis hun mente han slog hende, så skulle hun gå ind og melde ham! Hun reagerede ved at stikke af fra mig, men truslerne ophørte. Hun har siden sagt, at hun mange gange var berigtiget til en røvfuld. Det er hun faktisk stadig, men det er en anden sag.

Claus mener at han har fyraften, så det betyder kaffe og kage i stuen. Vi havde hver for sig købte bananer, så de skulle bruges til noget fornuftig. De eneste kager jeg giver mig i lag med, er banankage, og klassens time kage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som unge, smukke og nyforelskede er publiceret 07/08-2012 22:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.