11 år siden

Som unge, smukke og nyforelskede

Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 7 dage siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fik jeg blomster engang om ugen. I dag skal jeg være heldig at få en - to om året. Jeg kan stadig utrolig godt lide blomster, men vil faktisk hellere have "ting" som jeg kan glædes ved længere. Jeg har lavet et par A 4 sider, med ting som jeg gerne vil have i stedet for! Der er billeder, farvevalg og pris på diverse, men det har ikke givet noget af sig, så i dag købte jeg selv "blomster" - hvilket jeg pointerede over for Claus. Han så lidt vandtro på min Imerco pose. "Kan man virkelig købe blomster der". Hvem ka - jeg ka, og tog en rød Hoptimist op af posen. Normalt plejer jeg at være den langsomopfattende, og have tildens til at passe på blondine vitser, men jeg tror, at min mand har en brist i forståelse af hentydninger. Han vil nok påstå at det er en talent?

Vi (mindstemanden og jeg) var i PET World og købe "slankekost" til hundene! Bella har taget gevaldig på, efter vi af dovenskab har købt noget hundemad i Fakta. Talte fornylig med dyrlægen, og han fortalte at der var forsket på området med overvægtige hunde. Faktisk kan det tage ca. 2 år af dens levetid, og det ønsker vi bestemt ikke.
Jeg kan ikke holde hundene når de skal uden for vores matrikel, da de trækker meget når de skal af sted. Selvfølgelig mindre på vejen hjem. Derfor valgte jeg i sidste uge, at køre den bagatel af 400 meter over i skoven. Jeg plejer at gå med en sti som er ca. 2 km. 50 meter før jeg var tilbage ved bilen, så hundene en anden hund. Jeg råbte om det var i orden - hvilket det var. Vi havde tidl. mødt to andre hunde uden problemer, men denne følte Bella sig åbenbart provokeret af, så hun viste tænder! Jeg fik en verbal overhaling af hundens ejer, hvilket var berigtiget. Jeg havde selvfølgelig deres rem med, men han mente at jeg skulle bruge mit lange hår en anden gang. Hmm... Jeg var led ved situation, men det er taget til efterretning. Fremover skal/vil jeg være mere obs. på hvor jeg går alene med dem. Ude ved plantagen som går ned til stranden, ser jeg altid efter om der er andre hunde, eller heste som også findes der.

Mindstemanden er ved at muge ud på hans værelse. Det er noget af en opgave! Det eneste som skal forefindes på søndag, er hans seng, tv og div. kasser han skal have med til København når de finder en lejlighed. Han starter ud med at bo ved hans bedsteforældre, og kæresten ved noget families venner. Havde ellers tænkt på at tale luften ren inden han drog af sted, men nu er der så lidt tid, at jeg vælger at vente. Claus mener også det skal vente til han har prøvet at stå på egne ben i et stykke tid. På den måde kan det være, at han har mere åbne øjne overfor hvorfor jeg har været på nakken af ham. Jeg har ikke været mere eller mindre efter ham, end de andre, men følesen kan godt være der, når det kun har været ham herhjemme. Samtidig er jeg også den "onde stedmoder", som Claus også har lagt under for ved Michelle og André, og stadig bliver. Altså ikke stedmoder, men stedfar. En gang da Michelle var teenager, beskyldte hun ham for at slå hende - hvilket jeg ALDRIG ville have tilladt. Disse trusler vedblev indtil at jeg fik hende med i bilen og kørte på politigården, med den besked, at hvis hun mente han slog hende, så skulle hun gå ind og melde ham! Hun reagerede ved at stikke af fra mig, men truslerne ophørte. Hun har siden sagt, at hun mange gange var berigtiget til en røvfuld. Det er hun faktisk stadig, men det er en anden sag.

Claus mener at han har fyraften, så det betyder kaffe og kage i stuen. Vi havde hver for sig købte bananer, så de skulle bruges til noget fornuftig. De eneste kager jeg giver mig i lag med, er banankage, og klassens time kage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som unge, smukke og nyforelskede er publiceret 07/08-2012 22:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.