Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
André er meget psykisk ustabil, med fare for sig selv og sine omgivelser. Han gav pr. sms beskeder i går om, at han ikke viste hvad han kunne finde på pga. sådan som han havde det. Kunne ikke uddybe det, med andet end han havde lyst til at smadder noget/nogen. Jeg blev bekymret da han ikke ønskede at jeg hentede ham. Ringede først til den psykiatriske skadestue. Hun kunne ud fra det jeg fortalte, godt forstå min bekymring. Anbefalere at jeg kontaktede politiet og tage den derfra. Som sagt så gjort! De kunne godt forstå situationen, og gav besked til de kørende betjente. Kørte ind til byen i håb om at finde ham, som jeg så også gjorde. Han stod og talte med en af mine kolleager på en holdeplads, men da der er ensretning, måtte jeg køre uden om - hvilket resultere at han havde set mig og var gået over tovet. Først skrev han, at jeg ikke skulle køre efter ham, men kort tids derefter ringede han og ville mødes. Kørte ind til ham. Han ville stadig ikke have min hjælp og ej heller på Psyk. Tror i bund og grund at det kun var for at få nogen cigaretter. Sagde at hvis politiet ville tale med ham, så var han omkring torvet, hvorpå jeg ringede til dem, og sagde. Yderligere ringede han inden jeg kom hjem, og sagde, at hvis de ville tale med ham, så måtte jeg godt give dem hans telefon nummer. Dette ringede jeg om da jeg kom hjem. De havde da kontakt med ham på torvet, og jeg lod dem tage det derfra.

André ringede senere fra den psykiatriske skadestue, og sagde at han var der. Planen var at han skulle blive natten over. I morges ringede han og fortalte, at han ikke ville tage imod deres behandling, og var blevet afhentet af politiet. Han fik en overnatning på stationen, da han kunne være til fare for selv.

Claus er efter mig. Synes at jeg skal lade ham sejle i sin egen sø indtil han finder ud af, at det eneste vi ønsker, er at hjælpe ham. Han klager hele tiden sin nød til mig, men står af når jeg stiller krav. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Synes at det hele er uoverskuelig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Efterlysning er publiceret 13/08-2012 16:40 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.