En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
8 år siden
Drømme
Salomon
6 år siden
Første dag.
Neola
8 måneder, 12 dage siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
8 måneder, 28 dage siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
3 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
6 år siden
Forkølelse og ildebefindende budte høre vinteren til. Lå under dynen i går, og havde gevaldig ondt af mig selv. Er ikke helt i omdrejning i dag heller, men fryser ikke mere. Tværtimod har jeg det febervarmt, selv om jeg ikke har det. Var en tur nede på havnen sammen med Claus, og se div. containerudstillinger. Der var meget som lignede noget man har set før. Derefter var det bare hjem og slappe af.

Michelle var forbi i går med hendes lille hvalp. En nuttet lille tæve, som ikke er til at stå for. Jeg kalder det en grønlænderhund, da der er mange af dem som bor i det område som Michelle, der har hunde af ubestemmelig herkomst. I de fleste er der dog dansk- svensk gårdhund i! Bella var meget optaget af den - hvorimod Hubert var mere tilbagetrukken. Vi var en tur forbi dyrehospitalet og blev vejledt, da det er usikkert hvor gammel den er. De (nogen grønlændere) har lidt svært ved at huske engang imellem! Det er lidt sjovt hvordan folk reagere på dyreunger og små børn. For børns vedkommende, specielt teenager, er hudfoldene ofte en hel anden.
Jeg lod mine øjne se undersøgende på Michelles arme mht. stikmærker. Der var intet at se. Smurte senere, at jeg havde hørt at kæresten var narkoman - hvilket hun bekræftede. Hun overvejede at gøre forholdet til ende pga. dette. Det kunne kun glæde mit moderhjerte.

André tog toget ned til hans dominerende ven i Tønder i går. Jeg kunne ikke få at vide hvorfor, men sagde dog at han kom tilbage senere. Det kom han ikke, men sendte i stedet flere bebrejdende sms'er. Så var det Claus der var noget i vejen med, så var der nogen der havde beskyldt ham for at sælge hash - hvilket han tidl. har prallet med. Han roder rundt i alt mulig, som jeg ikke tror han selv kan finde ud af. Havde håbet at han var kommet på den lukkede, da han var på den psykiatriske skadestue. Det er helt klart at det er gået ned af bakke efter han er stoppet med sin medicin.
Han har skrevet flere sms'er i dag. Er bange for at være i Tønder, da hans pusher vil slå ham ihjel inden for en time. Sagde at han i så fald skulle komme væk derfra, men det mente han ikke at han kunne. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre eller gribe i, da jeg ikke kan finde ud af hvad der er rigtig, og hvad der er fantasi. Indtil videre lader jeg det ligge, og afventer hvad der sker eller ikke.

Det ku være rart at kunne hænge børn op på en bøjlestang, og tage dem ned når de ku opføre sig ordentlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Puha er publiceret 15/08-2012 19:14 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.