Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 6 dage siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Ringede og talte med Andrés far i går. Selv om der ikke kan være større forskel på ham og Claus, så er deres holdning den samme! Du er for blød, og skal sige fra. Jamen - jamen - jamen - jeg kan kun give dem ret, selv om jeg har svært ved at sige fra. Ønsker kun at hjælpe mine børn, selv om det koster meget sved og mange tårer. Jeg ved også hvor meget at det tærer på mig psykisk, og specielt i forbindelse med min fars død og begravelse. Jeg er kommet dertil, hvor jeg nogle dage kan se de billeder jeg tog af ham, og andre dage skal jeg holde mig langt væk fra dem. Jeg ved at jeg har en del sorgbearbejdelse, men håber at psykologen kan få hul på det. Puha nu kan jeg mærke at jeg ikke skal skrive mere om ham!

Talte for første gang med Andrés far, om de to børn han har i Kolding. Den første blev "lavet" i 1991 hvor vi var sammen. Smed ham ud, men tog ham desværre tilbage i starten af 1992. Han var ikke med til sin søns fødsel, eller havde kontakt med moderen mere. Sagde dengang til mig selv "hvis du bliver røvrendt igen, så er det din egen skyld". Insisterede på at han skulle have kontakt til hans søn - hvilket der også blev. I starten af oktober 1992 ringede Heksen og fortalte, at hun sørme var gravid igen. Han havde benyttet samkvem med hans søn, til at hygge sig lidt. Denne gang fik han sparket for altid.
Det viste sig senere, at begge hans børn har hver deres handicap. Den ene med ADHD om dagen, og asperger om aften. Den anden er mere retarderet end André. Den eneste grund til at jeg har bibeholdt kontakten til Andrés far er, at han er handicappet (altså André). Det har krævet at vi kunne samarbejde i forhold til at få de bedste vilkår for vores søn. Så i hans navn, har jeg måtte bide meget bitterhed i mig.

Jeg har haft det godt i dag, i forhold til de sidste dage. Kom desværre til at putte lidt på sofaen i eftermiddags, så det koster nok min nattesøvn. Sov sidste nat på sofaen. Hundene lå henholdsvis på min pude og min dyne. Når de har lagt i noget tid, så er det med - argh det mener du ikke blik, når jeg skubber rundt på dem. Gad ikke at bøvle med dem. Det skal også siges at jeg på det sidste har været meget aktiv i sengen, noget som umiddelbart lyder som enhver mands drøm, men ikke Claus'. Jeg sparker og taler meget i søvne, og det kan holde ham vågen. Når jeg taler i søvne - kan man være meget i tvivl om jeg er vågen eller ej. Sidder nogen gang op i sengen og ser på ham imens jeg gør det. Han driller mig ofte med at hvis der er noget han vil vide, så spørger han mig imens jeg sover. Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opsang er publiceret 16/08-2012 22:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.