8 år siden

Sov, goddammit, sov

Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
6 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
4 år siden
Tegning
Jette Peters...
5 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
6 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
12 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
12 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
6 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
13 år siden
Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Trætheden er trukket ned over mit ansigt som en kløende og tætsiddende nylonstrømpe. Og jeg har problemer med at falde til ro om aftenen. Som nu. Jeg burde sove sødt nu med hovedet i vattet. I stedet er mit mælkebøttehoved ved at eksplodere af tanker, idéer og ny viden. Min hjerne føles som Tivolis fyrværkeri på særlige festdage. Du ved, masser af krudt, farvebuketter, heksehyl og høje skrald så man tror det er 3. World War.

Det føles helt fantastisk at stå op om morgenen, gøre sig klar og så være en del af den store cyklende sildestime på vej mod noget. Og det at mærke hjernen spinne ud i højeste gear iblandt nye kollegaer og udfordringer. Mit job indebærer en stor kontaktflade på tværs i organisationen, så ugerne er allerede blevet tætpakket med møder og workshops. Da det er en helt ny organisering og et helt nyt team, jeg er blevet sat i bliver der kastet en del ressourcer efter at få det hele sammentømret. Vi skal på fire dages strategi og teambuildingstur her i september i Italien, hvor vi skal mountainbike op af møgstejle læringskurver med dyr Chianti hængende ud af mundvigen. Vi skal have en nyhedsworkshop med Lotte Hansen (hende fra TV). Og vi har fået en ekstern coach på som dels skal tune vores team og dels klæde os på til at udføre vores job.
Det eneste jeg hader bare en lille smule er det faktum, at jeg skal udføre mit arbejde på en PC. At bede mig om at arbejde på en PC er som at få en balletdanser til at opføre svanesøen i.... Crocs. Well, hvis det er den eneste downside, så overlever jeg jo nok. Jeg beholder i det mindste min iPhone. (Som faktisk blev nakket sidste weekend - oh ve, hvor var det forfærdeligt, tre nætter, hvor jeg sov uden vækkeur, og snoozede til mit æggeur fra jeg vågnede første gang ved en 4-5 tiden til jeg skulle op kl 7).
Jeg kan mærke at skrivningen her og i øvrigt nok bliver indstillet til fordel for arbejde det næste stykke tid. Det trækker strøm ud af en at starte på et nyt job, man skal oftere sidde i opladeren - ligesom min nye iPhone 4S (det lille svin æder strøm like there's no tomorrow). Neon, sluk dit multikolorlys, før du brænder ud. Sov, goddammit, sov.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sov, goddammit, sov er publiceret 27/08-2012 01:26 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.