Slynger, små mænd og Food Festival

En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
1 dag, 19 timer siden
Gode dage forud
David Hansen...
22 dage siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg ser et program, der hedder Danmarks skønneste hjem, tror jeg. Jeg elsker indretning og hjem. Jeg elsker også kender du typen. Jeg elsker at se, hvordan folk bor.

Nok om det. Jeg glemte før at skrive noget.
Vi har købt en slynge i dag. Lillemanden var så meget ude af den, at jeg ikke ville begynde at putte ham i den.
Jeg glæder mig til at prøve den. Det skal vist lige læres. Håber, jeg har lært det lidt i weekenden.

Vi er nemlig blevet inviteret med til Food Festival. Det kunne være sindssygt lækkert at kunne slynge ham der. Så er man ligesom lidt mere mobil, og hvis han nu synes, det er rigtig hyggeligt at ligge der.
Og hvis jeg tilmed kan amme ham i den. Der er en ammestilling, men jeg regner dog ikke med at det kan lade sig gøre. Intet kan lade sig gøre med mine bryster.
Jeg ved ikke, om vi tager med til Food Festival. Det kommer an på, om der er amme- og puslefaciliteter. Det må der næsten være. Det er jo kæmpestort. Der skulle være plads til 30.000 mennesker, synes jeg, jeg læste et eller andet sted.

Min bækkenbund er blevet slap igen, tror jeg. Vi er begyndt at gå nogle lange ture, og jeg har gået meget med Lillemanden herhjemme, fordi han har haft svært ved at sove. Og jeg har ikke lavet så mange knibeøvelser. Jeg synes bare, jeg kniber hver gang jeg står op, går, griner, ammer, etc. Det kan da ikke passe, at man skal sidde og knibe og tælle til ti og tyve hele tiden?

Lillemandens mave rumler. Jeg ved ikke, om jeg har spist for mange grønne bønner, eller om jeg ikke bøvser ham nok af. Det har virket som om, at han har haft lidt besvær med maven. Lille pus. Så sart, at bare en prut kan få ham til at klynke :)

Jeg vil lave en natur-uro til barnevognen. Han er helt fortabt i IKEA-uroen over puslebordet. Og han siger tit nye lyde nu. Han snakker og snakker :)

Jeg havde i det stille aftalt med mig selv, at jeg ikke ville tage til heldags-arrangementer igen lige foreløbig, men den her Food Festival trækker altså. Der skal man jo heller ikke socialisere, man skal bare gå rundt og kigge på mad, og så kommer man hjem igen om aftenen. Men jeg vil godt nok helst, at der er gode amme- og puslefaciliteter, som jeg skrev før. Jeg har stadig ikke vænnet mig helt til livet nede på jorden med min lille Lillemand.

Nu vil jeg høre på skingre republikanere fra U.S.

Amen, som de siger derovre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slynger, små mænd og Food Festival er publiceret 27/08-2012 21:20 af Lyra Mortensen (Køleskabsmagneter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.