At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Det er en kæmpe fordel ved at skrive dagbog, nemlig at man altid kan gå tilbage og se " hvornår var det nu det var". Noget jeg har brugt i forbindelse med en slags forberedelse, til at skulle til psykolog. Har været der de sidste to mandage, og har indtil videre to yderligere aftaler. Har endnu ikke brug for mine notater, men det kommer måske. Min hukommelse er specielt svækket efter jeg har haft mine depressioner - hvilket er frustrerende. Det som irritere mig mest er, når Claus siger " jamen det har jeg jo sagt ". Så sidder jeg tilbage og føler mig dum.

Psykologen har givet mig en hjemme opgave! Hvad gør vreden ved dig? Jeg er vred på det som parkinson gjorde ved min far, og til sidst "dræbte" ham. Vred på det hans generelle liv gav ham. Han havde sku fortjent bedre! De to kvinder som han elskede mest, ud over de gav ham mange kvaler, så begik de begge selvmord! Han har altid sagt, at det eneste han havde at takke min mor for, var hans to piger. Selv om det ikke stod i kortene, så tog han os under sine vinger da min mor døde. At min søster så valgte ham fra og kom i familiepleje, er en anden historie. Jeg er vred over at min plan over hans tilbage trækning fra arbejdsmarked ikke lykkes. Mit ønske var at overtage bevillingen, og derefter lade ham køre for mig, så han stille og rolig kunne trappe ned. Alt i alt er jeg vred på vreden, så den næste uges tid skal jeg prøve at analysere dette.

Jeg har talt en del med min svigermor fra England på det sidste. Min svigerfars problemstillinger tærer på hende. Han er ikke den mand jeg giftede mig med. Han er blevet meget fraværende. Enten sidder han og læser, eller ser tv. Vi taler næsten ikke sammen. Hans ordforåd i løbet af en alm. dag, er typisk yes, no, eller hmm. Beretter hun.
Synes på baggrund af dette, at jeg ville sende hende nogle ugeblade- hvilket hun blev ovenud lykkelig for. Er mere end en smule bekymret for min svigerfar. Har sat mig for at tage det første fly hvis der sker noget drastisk. Hun skal ikke stå alene med det.

Claus og jeg bruger for tiden at sætte garagen i stand. Det er rart at have noget til at aflede tankerne. Vi er næsten færdig med at male de vandfaste finerplader, som sidder på indervæggene. Har i dag været ude og købe brædder som skal males i morgen, og derefter sættes op i loftet. Det bliver kanon flot, og vi har talt om at holde en indvielses fest derude.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tidslinje er publiceret 28/08-2012 00:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.