Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
6 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
7 år siden
Drømte at jeg skulle på lejrskole i nat. Vi skulle med metroen til Bornholm. Sikket flyvende cirkus. Kan huske jeg skulle af halvvejs, fordi jeg skulle hjem og hente noget (ja da, jeg boede da også lige halvvejs på Bornholm). Da jeg kom hjem kunne jeg ikke finde eller huske hvad jeg skulle hente - og der var ingen hjemme til at køre mig i lufthavnen!

Nøej det var sort!

Vågnede lidt over syv, kunne ikke sove mere, fordi det var simpelthen for top underligt.!

Ved siden af lige nu, ligger Teak. Strukket ud så lang han er, med armene over hovedet. I smørhullet ligger hunden, strukket ud så lang han er. De snorker begge to, lige så forsigtigt.

Engang imellem gibber det lidt i hunden, sikkert fordi han drømmer at han løber. Nogle gange småbjæffer han også - kun en enkelt gang er han kommet med et ordentligt "VUF", så højt at han selv vågnede af det.

Teak har brugt hele weekenden på at lave min bil. Topstykket er nyrenoveret, alt spiller - bortset fra at den lyder lige så syg som den gjorde før. Nitte. Næste step er vist udskiftning af nogle benzindyser, eller tjekket om en eller anden MAP-sensor er druknet i olie. Det underlige går ud på, at den under jævn kørsel, 50-60 km/t, prutter og kun går på tre cylindere. Det meget mærkeligt. Meget. Teak sagde efter skuffet prøvekørsel i går, at han nægter at sælge tøfferen, før det er fikset! Hehe. Det må være en mandeting.

Skolen er startet igen, hu hej! har droppet et fag til fordel for et projekt jeg ikke er helt sikker på om bliver til noget, fordi mentoren lige har haft en sløj eksamen hos den tilknyttede lektor. Ups ups! Jeg har bestemt mig for, at bliver projektet ikke til noget, så tager jeg den med ro i den første blok, med kun 1 fag. Bum. Måske en dum beslutning, måske ikke.

Det er for svært bare at slippe det der er bygget op herhjemme, så en blid start skader ikke, satser jeg lidt på. Desuden kunne man nok fyre det projekt af, på et senere tidspunkt...

I dag bliver en god dag i øvrigt, det har jeg bestemt..! Hunden har lagt hovedet på mit ben, og snorker højlydt. Poterne ligger alle sammen i en fælles bunke, det er ret tydeligt at det denne gang er en drøm om jagt.. Det er vist meget godt, at den dersens jagt-sæson snart går igang..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De sover, begge to.. er publiceret 10/09-2012 08:07 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.