Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hej dagbog, - Musikken til dagens dagbog er eve of destruction.. - først de korte ting, - Jeg har fået den tyrkiske ven ind i min guild...han bringer nok en hunter med sig..hvilket styrker vores guild..

Steve var sit altid påstålige selv, - gidder ikke diskutere med ham..han har ingen relavans for mig alligevel. Det er ikke ham jeg kommer efter..når jeg går på hans ventrillo..men den tyrkiske ven..ham har jeg snakket med om alt muligt..og fik overbevist ham om, at komme med mig istedet..og de andre officere i guilden fik jeg også overbevist om, at de burde lade ham komme ind..mindede dem bare om, at det ikke altid er let at finde gode folk..og her var 2..

Jeg ser alt, - en der prøver at snakke med mig..bare snak..er ikke så svært når jeg alligevel sidder der...og en underbo pige barn..der altid hilser..ville holde døren for mig idag, men jeg skulle ikke den vej..gætter på at folk har travlt med at hilse i angst..men ingen grund til det..jeg ønsker blot at være i fred...så jeg slipper for at se, det de ikke tror jeg kan se.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det ingen ser er publiceret 03/10-2012 22:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.