11 år siden

Ikke igen. følelsesmæssigt kaos.

Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Han var her, han sov her, han holdte om mig, han elskede mig, han kyssede mig.

Mit hjerte sprang to slag over, da han stak hovedet ind a døren og sagde hej. Jeg havde ikke set ham i to måneder. Men han kom for at trøste mig - kom for at passe på mig. Han kom ind på værelset, jeg kiggede bare på ham, og så begyndte mine øjne at løbe i vand. Jeg græd og græd, han holdte om mig, sagde til mig at det nok skulle gå, at min far nok skulle komme hjem igen. Jeg kiggede på ham, total gådkvalt, rørte hans skæg, rørte hans hår - sagde at han måtte sige til hvis jeg gik over grænsen, og jeg gjorde noget han ikke måtte. Idet han har en kæreste.
Han sagde han havde savnet mig, men ikke ville skreve til mig, fordi han synes jeg skulle komme videre, men at jeg var i hans tanker. Vi lå og snakkede, som om alt var godt igen. Han rykkede sit hoved tættere og tættere på mig - sagde at hvis han ikke flyttede det, ville jeg kysse ham. Han gjorde ikke noget, men så gentog jeg mig selv, lige pludselig var hans dejlige læber plantet på mine læber. HAN KYSSEDE MIG. (Jeg undskylder dybt til hans nuværende kæreste.) Der gik ikke længe før vi lå uden tøj på, og han kærtegnede hele min krop, jeg kiggede bare på ham, betragtede ham, elskede med ham. Jeg havde savnet hans berøring, men det var ikke derfor han skulle komme. Det var ikke sex, jeg var ude efter! Det var hans tryghed, at han var der før mig..
Han passede på mig hele natten, holdte om mig, kyssede mig og fortalte mig at det hele nok skulle gå.
Om morgen da vi skulle sige farvel, kyssede han mig på panden, sagde tak for igår. Jeg kiggede på ham, og spurgte om han fortrød at vi havde sex, det gjorde han ikke. Han tog hjem..

Jeg føler mig tom inden i, jeg føler mig dum, jeg føler mig lettet, jeg føler at min verden går ned uden ham. Nu er han hjemme ved hans kæreste, velvidende om at han havde sex med mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke igen. følelsesmæssigt kaos. er publiceret 05/10-2012 22:11 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.