Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Drømte om ham igen i nat. Ikke fordi jeg drømmer om at være sammen med ham, men pga teknikken. Han er sindssygt dygtig til det han laver, når det kommer til sport. Jeg kan mærke at jeg - i hvert fald i min egen træning - savner omhuen. Savner at der bliver kælet, vidensforkælet, hvis det da er et ord.

Må prøve at ringe til ham i løbet af i dag. For at spørge og høre. Måske booke ham til noget teknik. Det kunne være ret godt, med hans tekniktræning. Jeg er - simpelthen nødt til at prøve.

Derudover, er der holdkamp. Igen ud og køre. Igen langt. Æv. Sidste holdkamp for Nordsjælland. Jo, det bliver da trist.............men det nye jeg finder på, må blive mindst lige så godt..

Teak ligger ved siden af, og sover lige så fint. Han var hos fyssen i går og få massage på den ømme nakke. Så bliver der altid sovet igennem bagefter. Det er lidt hyggeligt.

De sidste dage har været fantastiske. Humøret er højt, smaskningen bliver der arbejdet på og sporten bliver også bedre og bedre, for hans vedkommende. Firmaet går mildest talt godt. Det er mega fedt! Vi snakkede om perspektiv i går, hvad det ikke skal ende med. Hvad det gerne må bære hen imod.

Det er rart. Det kører. Her til formiddag skal jeg have bagt en kage, og lavet noget skolearbejde. Burde sætte mig ind foran computeren og finde en opskrift.

Det er så hyggeligt. Min mor var til bestyrelsesmøde herovre hele ugen, så hun sluttede lige gildet af med at give en kjole, af ren dårlig samvittighed over ikke at have været nået ud til os.

Forkælet.

Manden drømmer vist. Jeg smiler over hele femøren, og er ret så glad.. Det lækkert!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Boris spøger...! er publiceret 06/10-2012 07:42 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.