9 år siden

Diskussion og konklusion

Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Israel
Salomon
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
4 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
7 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
No name girl
6 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Jeg tænker meget. Rigtig meget for tiden. Hvis det ikke er fordi, jeg er i dårligt humør, er det på grund af den lyserøde sky, jeg sidder på lige nu. Jeg svæver højt over min egen forvirrende og forfærdelige verden. Det letter tingene mere end noget andet, og jeg er nået til den konklusion, at jeg er absolut og uigenkaldeligt forelsket. Det var svært at acceptere i starten - både for mit eget vedkommende og for hans. Jeg tænker over det hele tiden, hver eneste time, hver dag. Efter alle de kærlighedsnoveller og romaner jeg har læst, er det ikke så overraskende eller unormalt. Jeg er ret meget ligesom alle andre, der er forelskede.

Jeg diskuterer meget med mig selv. Jeg diskuterer med mine forældre, med mine venner, med mine lærere og med alle andre i mit liv. De kan ikke acceptere mig for den, jeg er. For jeg er ikke normal. Jeg er hende den specielle, tynde og dygtige og meget ambitiøse. Jeg tror på mig selv til en vis grad, og jeg tror på alle de ting, der er umulige at ske. Jeg tror på, at pure tolvtaller til 9. klasses afgangseksamen er mulige, jeg tror på, at jeg engang bliver helt rask, jeg tror på fred og kærlighed mellem menneskeheden og mest af alt, tror jeg på, at en dag vil jeg kigge mig selv i spejlet og sige "Fuck, du ser sgu godt ud!"

At diskutere og konkludere er to helt forskellige ting. En diskussion kan udløses til mere eller mindre, mens en konklusion er endegyldig. Jeg prøver mindst muligt at konkludere forskellige ting, da det kan være absolut sprængfarligt. Men som jeg før sagde; jeg er helt sikkert forelsket, og jeg har vidst det i et par måneder. Accepten var svær at opnå for mig. Han acceptere faktummet, at jeg elskede ham, og derfor accepterer jeg hans valg. Han valgte at forblive det, vi er nu, og se på og med tiden.

Jeg venter. Jeg vil blive ved med at vente indtil den dag kommer, hvor jeg sidder og fortæller alt det om mig selv til ham, han simpelthen ikke kan vide endnu. Tiden er ikke parat, og det er jeg bestemt heller ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Diskussion og konklusion er publiceret 08/10-2012 18:20 af Isobel Petrova.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.