De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
3 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
3 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
3 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
3 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
3 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
3 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hey dagbog, jeg kunne ikke sove i nat, jeg tænkte på en historie jeg ville fortælle..da jeg endelig faldt i søvn vågnede jeg med krampe i benet...det føltes som en blodprop..men var det jo ikke..

Jeg fik ikke spist morgen mad, alt gik ligesom hurtigt og jeg var i slow motion. Da jeg stilte min cykel var der en eller anden mand, der lige synes han ville berige mig med sine banale konstateringer..det er blevet godt, man skal vist til at have en vinter jakke på..jeg sagde bare "nå" jeg var og er ret ligeglad..burde lave en T-shirt hvor der stod, at hvis man kun havde banale konstateringer på hjertet..så burde man holde mund..

så arbejdet fik jeg befriet alle de 90 ipads strøm forsynere for en mængde søm, der var banket i bordet..for at holde dem fast. Jeg svedte hele dagen..og er som sagt stadig træt..

Da jeg ventede på bussen, som sædvanlig var forsent..var der selvfølgelig en mere, der lige skulle konstatere at den var sent på den, som sædvanlig..

Da jeg stod af bussen skyndte jeg mig mod min cykel..skyndte mig at låse den op..men jeg nåede det ikke..en eller anden kvinde synes lige, at hun også ville hamre en eller anden konstatering af imod mig..noget med, ja så er det er jo let..eller sådan..hørte ikke hvad hun sagde, men det var til mig..jeg var den eneste omkring..Jeg trak bare på skuldrene og cyklede væk..

Jeg ved godt, at folk nogle gange tror..at jeg er som jeg er..fordi jeg ikke kan lide mig selv..de har stadig ikke fattet..eller nægter at forstå..at det ikke er mig jeg hader..men alle, alle dem der lod mig være alene i 13-14 år som barn og ung..lod mig sidde alene, time for time..ved et bord..alle, der aldrig gav mig en chance..og når folk nu kommer til mig, og tror at jeg gider deres overfladiske pis..Jeg har ingen grund til at være venlig, - jeg har modtaget jeres venlighed..nu får i min! -

sætter Erik Hassle på med "Don't Bring Flowers" - den er også lidt "to little, to late"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ingen søvn er publiceret 09/10-2012 18:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.