Min røvfattige søster
Flickarocks
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
5 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
5 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
7 år siden
Havde min første tur til Rømø i dag. Mener ikke at jeg har været der i ædru tilstand før. Engang var spritruten Rømø - Sylt ruten meget populær. Registrere dengang kun afgang og ankomst med bussen. Det var sku sjovt dengang! Kørte til Ribe og snuste lidt rundt. Valgte at køre ind på Shell og hente endnu en kop kaffe, inden jeg stak næsen hjemad. Blinkede til venstre og skulle lige til at dreje, da en bil i fuld fart kom bakkende. Jeg nåede lige at registre den i sidespejlet, inden jeg blev påkørt. Hvis jeg var begyndt at dreje - havde jeg fået den lige ind i min side! Heldigvis skete der kun materiel skade på begge biler. Kunne selv konstatere en ødelagt kofanger, og en brækket styrearm. Er spændt på hvad Mercedes finder frem til på mandag!

Ringede til Futte og sagde, at han godt kunne sove længe i næste uge. Som den lune mand han er, sagde han " jeg havde ellers regnet med at tage et par sygedage der". Claus sagde " det er held i uheld når det skal være. I efterårsferien er der aldrig noget at lave alligevel, og skadevolderen skal betale for tabt arbejdsfortjeneste".

Jeg har fået Claus meldt ind i Fitness. Bestemt ikke for at tabe sig, men for at styrke hans ryg og knæ. Tror nok han har en ide om at vi skal følges rundt ved redskaberne, men den er jeg ikke så opsat på. Heldigvis kommer den store af drengene også der, og så kan de hygge sig! Jeg ved ikke hvad jeg gjorde forkert i går, men jeg vågnede ved smerte i venstre knæ. Det er nok den klassiske, med at hovedet tror mere end kroppen kan.

Vi har fået noget af en indbydelse til bryllup, der vil noget! Brylluppet skal foregå den 20. juli 2013 i Piedmont, Italien, og en garden party Den 10. August i Ontario, Canada. Planen har hele tiden været, at vi skulle ud og rejse når Claus bliver 50 år i Maj næste år. Med denne indbydelse, så flytter i rejsen og bestemmelsesstedet. Holder dog ved at vi skal på golfferie, og at hotellet skal have fitness og weelnes. Der skal jo også være noget for mig! Vi kan så leje en bil og køre til brylluppet i Piedmont, og evt. tage en overnatning der. Forventer ikke at deltage i Canada.

Havde mentalt forberedt mig på at skulle arbejde i weekenden! Hmm

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Påkørt er publiceret 12/10-2012 23:15 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.