Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
6 måneder, 15 dage siden
Dating
Ansu Orheim ...
26 dage siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
8 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
No name girl
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Hundetræning
Chellepigen
9 år siden
Jeg ved egentlig ikke hvad jeg skal skrive, min facade er kommet tilbage. Jeg tør ikke udtrykke de følelser jeg har lært at udtrykke mere. Jeg føler ikke det er okay at være ked af det mere, jeg føler ikke jeg må føle en smerte jeg snart har følt i 2 år. Jeg har fået min facade tilbage, den jeg har arbejdet så længe på at få væk.
- Og nu er den bare tilbage.. Jeg føler at jeg skuffer min mor, ved at fortælle hende hvor ked af det gør mig, at vi ikke kan snakke om min eks kæreste, og hvor svært det er for mig at være alene. Jeg føler at hun bare tænker, at det kan da ikke være så svært at give slip på en der var sådan en idiot overfor mig.
Men det er jo svært, det er svært at give slip på en som var derr 110% på en. Han var der når min far var en idiot, når jeg ikke ville være hjemme, når jeg var ked af det, når jeg var sur, når jeg havde brug for ham. Han var der bare altid.
Han var der de gode og de dårlige dage, de dage jeg cuttede i mig selv, de dage jeg fortalte ham om mine selvmordstanker.. Han holdte altid om mig, og fortalte det hele nok skulle gå..

Selv efter vi stoppede med at være kærester, var han der da jeg forsøgte selvmord, han var på sygehuset, da jeg kom hjem fra sygehuset, de gange jeg ikke turde sove alene. Han var der da min far kom hjem - og da han tog ud og sejle igen.
Han var der oqs bare da jeg havde brug for ham for 2 uger siden.

Men sandheden er at jeg ikke ved hvordan jeg skal håndtere at han ikke er der mere, at han ikke er min, at han aldrig skal være der for mig mere. Jeg kan ikke håndtere at skulle være uden ham, at være uden hans tryghed. Jeg ved bare ikke hvordan jeg kommer over det tab, at det ikke er os mere, at han har en anden, og det er ikke mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ved ikke hvordan er publiceret 18/10-2012 20:25 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.