En krone for dine tanker?
Karen Kris
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Ja så er der cirka en times tid til jeg skal hjem. Har haft en kedelig nat, men når det så er sagt så er det jo godt. Det er godt at beboerne sover om natten for så har de det godt.

Nå men jeg synes lige det var på tide at skrive et nyt dagbogs indlæg. Det er jo et par dage siden. Jeg kan fortælle så meget at jeg har haft det herligt. Har brugt tiden til at slappe af med og glæde mig til at komme på arbejde. Ja, det kan godt være der er nogen der tænker: "Kan man virkelig glæde sig til at skulle på arbejde?"
Dertil kan jeg kun svare JA hvis man er glad for sit arbejde og kan lide det sted man er så glæder man sig til at komme på arbejde. Eller det er bare mig der har det sådan. Faktisk er jeg så glad for mit arbejde at jeg faktisk ikke har holdt ferie i snart tre år. Gider ikke holde ferie. Det er nok fordi jeg hverken har børn eller noget jeg bare skal lave i en ferie. Jeg kan godt nøjes med at have fri syv dage hver 14.dag. Sådan er det når man arbejde om natten. Man har en helvedes masse fritid.

Hvad kan jeg ellers berette om? Tja ikke så meget. Fik en tanke her den anden dag. Hvad er en normal person? Ja det er noget jeg engang imellem får nogle tanker om. Det kan man jo ikke svare på. Hvad beregnes for at være normalt? Jeg kan kun sige at der ikke er noget eller nogen der er normale her i verdenen.
Min mand siger altid at man skal være lidt skør for at leve. Men det siger han jo også om det at bo sammen med mig. Tja jeg er vel også en smule småskør. Hehe! Sådan er jeg bare. :0) Kan finde på hvad som helst. ;0)

Men det var det. Nu er der ikke længe til at jeg skal hjem. Ha' det godt derude og tænk på at vi alle er en smule skør for at kunne leve livet.

XoXo :0)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kedelig nat. er publiceret 27/10-2012 06:21 af Sille Salander.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.