At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Hey dagbog, - Jeg kiggede lige efter 2 løsninger til problemer folk har på arbejdet..fandt dem vist nok..nu skal jeg bare huske dem til imorgen..

Jeg købte et lille rådyr til min mor..bare sådan en lille figur hun kan bruge i hendes juledekorationer, eller ved siden af en eller anden nisse...den fik hun så idag, - ikke fordi der er fødselsdag, eller advent i udsigte..men du kender mig, - i do want ever i feel like..når jeg ser noget, og tænker det kunne være noget...påskønner dem jeg har, imens jeg har dem..

så fik jeg også lige sat det der digt jeg skrev ind på min hjemme side..det min mor inspirerede mig til..kiggede nemlig og kunne ikke finde det..

sidder og lytter til Tom waits med "hold on" - fik ryddet lidt op efter min færdige chili og snack peber planter...heh, jeg snittede 2 af mine røde chili'er igår..og lagde dem på min pizza...ååååååh for hunde da...de var godt nok stærke..min mund begynte at brænde..og jeg havde ingen mælk..skulle have noget at drikke..fandt en istea..den smagte ikke så godt med en brændene mund..og hjalp ikke noget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 løsninger er publiceret 11/11-2012 21:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.