life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
14 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 8 måneder siden
Det er som om jeg er ved at falde i et hul igen. Det er lidt frustrerende at have en knugende fornemmelse i maven dagen igennem. 5 dag i streg nu, så der er ikke tale om en almindelig dårlig dag, der sagtens kan vare flere dage.

Jeg har lidt svært ved at le af ting og jeg har svært ved at overskue simple opgaver som at være sammen med folk. Jeg er så at sige tømt for energi.

I dag modtog jeg så lige mavepumperen fra helvede. et afkrævningspåkrav på ca 5000 kr. Av for sørensen. Jeg har heldigvis papirer, der kan bevise jeg ikke står til at skylde pengene, især ikke da jeg ikke lige står og har de penge. Det vil sige, jeg ville nok kunne betale kravet tilbage næste måned, jeg er jo en flittig opsparer, men jeg havde nu hellere set at mit fransk kursus og sådan blev betalt. Så igen, lige nu er jeg ikke i stand til at klare det. Jeg har måske siddet stille for længe.

Så skolen i morgen er aflyst af af-lyst, og så fordi jeg lige skal have bragt de her penge sager i orden. jeg forsøger jo blot at klare mig godt økonomisk, selvom jeg nu kan se, det ikke altid er helt let.

Suk, jeg skal over og undervise dansk om lidt og jeg har ikke den store lyst til det.
Jeg tror jeg vil finde mig 8 komedie film og sætte på, gå 2 raske ture, slappe af med mit eget selvskab ind til om aftenen i morgen og så tage alting i stiv arm derfra. :)

Jakob Arndal
- Tanker fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hello Darkness my old friend er publiceret 14/11-2012 13:49 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.