11 år siden

tanker om praktik Nykøbing mors,

Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
har haft travle dage igår kørte jeg knallert til min søn i Herning den kunne ikke starte ååå da han går er i skolepraktik som knallert mekaniker må det jo være en lærerig opgave at løse.. egentlig skulle han i næste uge i praktik nykøbing mors Nikolaj bad så om udsættelse til 1/12 for at få økonomi til at bolig flytte mm desuden har han jo betalt skolehjem ophold for november i herning..

det lød så til at praktikstedet ikke havde behov hvis han først startede 1/12 for da havde de egen lærling tilbage fra skoleophold... hmmm synes godt nok de vil have vores unge mennseker til at springe rundt som gratis service for virksomhederne uden meget ide.. godt Nikolaj fik lov til at sætte fingeren i jorden..

Idag vågnede jeg i ske med kæresten ååå har efter job besøgt min mor ååå min datter Louise, Louise er sikkert den af mine børn jeg har haft sværest ved at få ind på livet af mennn hun virkede rigtig glad ved at mig og min mor kiggede forbi sååå må hvis gøre det oftere;-)

Imorgen efter job køre jeg så til herning henter min søn og knallerten hjem fra denne uges skolepraktik fredag skal han fri til at søge lære praktikplads..

ja det må hvis være dagens pip fra mig

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tanker om praktik Nykøbing mors, er publiceret 14/11-2012 20:52 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.