Stærkt tilbage... Mit liv, mig, min hverdag.

Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 11 måneder siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Jeg er en kvinde på 31 år. Jeg er forfatter og webdesigner, samt kunstner. Ja...og så er jeg på førtidspension. Det har jeg været siden jeg var 22.Jeg er lidt af en drømmer, lidt flyvsk, men også meget jordbunden, når det kommer til stykket. Jeg har altid haft noget med psyken, og har også stadig idag en diagnose, altså en sindslidelse. Men jeg lever med det, på godt og ondt. Jeg elsker alt kreativt, og er også en rigtig livsnyder.

Jeg bor nu i Århus V, i en rigtig lækker 3 værelses lejlighed på 84 kvm, med altan til. Jeg er meget følsom, og alt ondt går direkte igennem mig, så kan ikke engang se en sørgelig film uden at fælde en tåre ;) Jeg har som sagt også haft et ekstremt hårdt liv, der har bølget op og ned, som bølger i havet.

Ja det har stormet nærmest. Men nu tegner det sig endelig lyst. Skal snart starte i skånejob som evt. webdesigner. Jeg er en meget fominin pige, altså går med smykker og har langt rødt hår og mørkeblå øjne.

Når jeg skriver at jeg er flyvsk, drømmende, er det egentligt mest "på papiret" kig evt. min hjemmeside, der kan du læse mine digte og noveller. Jeg har også skrevet nogle romaner. Den ene har jeg udgivet selv, men blev ikke den store succes. Så har jeg udgivet en novelle. Og den nye roman ligger her på siden under betalæsning nu. Venter på at få noget konstruktiv feedback på den :)

Jeg er også ved at skrive en ny roman om det at være menneske idag, som psykisk syg i dagens danmark. Den omhandler på en måde om mit liv fra jeg var 19 år og opefter.

Og pyha...der er sket så mange gode ting på det sidste, wow er helt rundforvirret. Min søster har født sit 5 barn. Min mor flytter fra Randers og tilbage til Århus. Og ja...Jeg har haft startet en virksomhed op, og nu er den lukket ned igen (af mig), da jeg ikke kunne overskue det.

Men alt i alt, nyder jeg bare livet!
KOm hid og skriv med mig...ville være rart med andre med interesse for det samme!

- Shirley.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stærkt tilbage... Mit liv, mig, min hverdag. er publiceret 18/11-2012 16:44 af Shirley Ankerstjerne (Shirley).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.