Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min far har vist fået endnu et barnebarn. Dermed har han fire børn og fire børnebørn.
Hans ældste har et barn. Hans næstældste har to. Hans trediefødte har så åbenbart også fået et barn for nylig. Den sidste har vist ikke fået nogen endnu. Men han er også så ung - snart 23.

Hvordan ved jeg så, at min far har fået endnu et barnebarn? Jeg har jo ingen kontakt med ham. Facebook. Tjekkede min brors venner, og der så jeg et profilbillede af den trediefødte med en lille nyfødt.

Engang for længe siden, gik jeg ture med den trediefødte og folk standsede mig og spurgte: "Er hun din?"

Min søn kom forbi, og jeg trængte til at dele nyheden med ham: "Min søster har fået et barn." "Din søster? Jamen gratulerer med det," svarede han med autistisk høflighed.

I den forløbne uge er jeg blevet venner på Facebook med min mors halvsøster og hendes ældste datter. Min mor og hendes halvsøster har altid haft et kompliceret forhold pga. en kompliceret adoptionshistorie, som jeg gemmer til en anden god gang. Den eneste, der kender hele sandheden er min mormor, og hun er død.

Min far og jeg har et kompliceret forhold. Vi er ikke på talefod. Men han er venner på Facebook med mine kusiner. Ja, jeg ved, at de ses privat og har gjort det i årevis. Det har altid pint mig, at han kunne vælge dem frem for mig - hans eget kød og blod. Men han ser anderledes på det. Han siger til alle og enhver, at det er mig, der har valgt ham fra. Han glemmer bare alle sine svigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget KOMPLICERET er publiceret 21/11-2012 20:24 af Lisa Hansen (Urania).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.